Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Bă, e corect ce faci?". Panduru n-a trecut peste gestul lui Ronaldo şi l-a criticat: "E urât rău de tot!"

EXCLUSIV | "Bă, e corect ce faci?". Panduru n-a trecut peste gestul lui Ronaldo şi l-a criticat: "E urât rău de tot!"

Cupa Mondială

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) l-a criticat pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) pentru modul în care s-a bucurat pentru un gol pe care nu l-a înscris. Portugalia a deschis scorul în meciul cu Uruguay printr-o centrare a lui Bruno Fernandes, la care Ronaldo a sărit şi nu a atins mingea, iar balonul a sfârşit în plasa porţii.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat excesiv şi şi-a asumat creditul golului marcat de Bruno Fernandes, cu care Portugalia a deschis scorul în meciul cu Uruguay. Basarab Panduru a spus că "e urât rău de tot" ce a făcut CR7, deşi ştia că nu el a marcat golul de pe Lusail Stadium.

EXCLUSIV | "Bă, e corect ce faci?". Panduru n-a trecut peste gestul lui Ronaldo şi l-a criticat: "E urât rău de tot!"

Portugalia a învins cu 2-0 pe Uruguay, a doua victorie obţinută în grupele Cupei Mondiale, echivalentă cu calificarea în optimile de finală. Bruno Fernandes a reuşit o dublă, deşi la primul gol Cristiano Ronaldo şi-a asumat creditul după ce a sărit la cap la o centrare în careu, n-a atins mingea şi balonul a intrat în plasă.

Gestul lui Cristiano Ronaldo, care s-a bucurat excesiv după gol deşi reuşita a fost a lui Bruno Fernandes, l-a făcut pe Basarab Panduru să-l critice pe CR7.

"Da, o să ne amintim de golul 1 mereu. Bă, e corect ce faci? Dacă n-ai atins mingea sa te bucuri? Acum, cand vede ca FIFA ii da lui Bruno golul, gaseste si el cum sa spună că n-a atins mingea, să nu se facă de ras. E urât rău de tot oricum! Nu avea nimeni curajul să se ducă la Bruno, tocmai le-a plătit masa (n.r. râde)", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Portugalia - Uruguay 2-0, în grupele Cupei Mondiale

Reprezentiva Portugaliei a învins Uruguay, scor 1-0, în grupa H a Cupei Mondiale din Qatar. Golurile au fost marcate de Bruno Fernandes.

Fernandes a marcat în minutele 57 şi 90+3 din penalty.

Lusitanii s-au calificat în optimi.

În primul meci al grupei de luni, Ghana a trecut de Coreaa de Sud, scor 3-2.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldobasarab panduruportugaliagest 

viewscnt
Articole similare