Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru îi reaminteşte lui Edi Iordănescu: ”Nici CFR, nici FCSB nu te-au vrut din prima”

EXCLUSIV Basarab Panduru îi reaminteşte lui Edi Iordănescu: ”Nici CFR, nici FCSB nu te-au vrut din prima”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru i-a analizat comportamentul lui Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei FCSB.

FCSB l-a numit antrenor principal pe Edi Iordănescu. Gigi Becali a acceptat condiţiile impuse de Edi.

Edward Iordănescu şi-a făcut contractul la FCSB aşa cum a dorit, iar finanţatorul Gigi Becali a acceptat. Printre altele, cei doi vor vorbi despre fotbal o singură dată pe săptămână, la o zi după meci.

Panduru este nemulţumit de atitudinea lui Iordănescu Jr, mai exact, a remarcat faptul că se laudă singur în unele momente. 

”Totul a fost de un mare secretism. Nimeni a zis nimic. Mă aşteptam să fie ceva pompos acolo... să văd ceva, dar până la urmă nimic. Gâlcă avea ca şi el, clauza. Nu are clauze acolo la telefoane, schimbări. Nu era mai important să rezolvi asta prima dată? Dar Gigi nu accepta asta, tocmai de asta nu s-a pus aşa ceva în contract. Dacă se bagă mâine Gigi la echipă, pleacă Edi, şi ce?

Nici eu nu cred că prin venirea lui se mai fac schimbările acelea. Edi are o seriozitate, asta îmi arată mie de fiecare dată când îl văd, uneori chiar dusă la extremă. Parcă câteodată este nemulţumit că nu este apreciat cum vrea el. Şi încearcă să ne repete ce lucruri face el, de parcă noi nu ştim. Are stilul acela de a le băga pe toate. Nu am luat gol, am făcut aia şi aia... Le înşiră. Oricine se duce la Cluj este campion.

El a venit la Cluj pe parcursul campionatului pentru că lucrurile nu mergeau bine, dar nu l-au luat de la început. La fel a venit la FCSB, dar nu l-au luat de la început, deşi el era liber de contract”, a declarat Basarab Panduru, în direct, la Telekom Sport.  

După instalarea lui Edi Iordănescu, Liga 1 se poate lăuda că are ca tehnicieni 4 campioni ai României. Aceştia sunt Hagi (Farul), Şumudică (CFR), Reghecampf (Craiova) şi Edi Iordănescu (FCSB). 

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu şi FCSB:

Durata contractului: 9 luni;

Salariul: 20.000 de euro pe lună

Primă pentru câştigarea titlului: 100.000 de euro;

500.000 euro dacă va fi demis;

Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor şi jucători

Afla mai multe despre: basarab panduruedi iordanescufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare