Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, pus pe glume! ”Vadim Raţă zici că a fost ca la raţele şi vănătorii... până i-a dat una Becali în cap” + Nici noul transfer de la FCSB n-a scăpat :)

EXCLUSIV | Basarab Panduru, pus pe glume! ”Vadim Raţă zici că a fost ca la raţele şi vănătorii... până i-a dat una Becali în cap” + Nici noul transfer de la FCSB n-a scăpat :)

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă (29 de ani), transferat de FCSB de la FC Voluntari pe 12 august, a rezistat mai puţin de trei săptămâni la gruparea roş-albastră!

EXCLUSIV | Basarab Panduru, pus pe glume! ”Vadim Raţă zici că a fost ca la raţele cu vănătorii până i-a dat una Becali în cap” + Nici noul transfer de la FCSB n-a scăpat :)

Internaţionalul moldovean a bifat doar trei apariţii în tricoul FCSB-ului, două în campionat şi una în Conference League, şi a adunat doar 107 minute, fără să impresioneze. Pe urmă a făcut calea întoarsă la FC Voluntari.

Clubul ilfovean a fost de acord să-l reprimească, dar cu condiţia ca Becali să plătească o parte din suma de transfer agreată iniţial, de peste 300.000 de euro.

Basarab Panduru a ”glumit” pe seama subiectului, în direct, la Orange Sport. 

”Raţă zici că a fost ca la raţele cu vănătorii până i-a dat una Becali în cap şi l-a eliminat. Dar a plecat cu 40.000 de euro în buzunar să nu uităm. Acum a venit ăsta nou, Boban Nikolovcare aşteaptă şi el să fie lovit în cap să fie şi el eliminat de Becali”, a glumit Panduru la Orange Sport. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vadim Raţă, potrivit site-ului de specialiate Transfermarkt.com

Sheriff, FC Tiraspol, Zaria Bălţi, CSF Speranţa, Milsami Orhei, Chindia, FC Voluntari şi FCSB sunt formaţiile la care a evoluat Raţă de-a lungul carierei.

După Raţă, a venit Boban Nikolov. Mijlocaşul a semnat cu FCSB

Nikolov a evoluat ultima dată pentru Sheriff Tiraspol, iar acum a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber. 

"E un mijlocaş, un optar, un şesar, un băiat extraordinar, tehnic, muncitor, a plecat la 14 ani de acasă, a rămas singur, şi-a lăsat familia şi a venit la noi în România", spunea Gică Hagi, în urmă cu un an.

Boban Nikolov este un mijlocaş născut la 28 iulie 1994, în Stip, Macedonia de Nord. A început fotbalul la Bregalnica Stip şi în 2010 a ajuns la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. Începând cu 2012, a evoluat pentru FC Viitorul (actuala Farul Constanţa), pentru care a adunat 40 de meciuri şi două goluri până în 2015, când s-a transferat la Vardar Skopje.

EXCLUSIV | Nelu Varga şi Dan Petrescu, discuţie decisivă! Când urmează să fie stabilită soarta antrenorului: "Va avea un rezultat"

Afla mai multe despre: vadim ratabasarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare