Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ revine la echipa naţională! Care va fi rolul fostului portar în staff-ul lui Cosmin Contra

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ revine la echipa naţională! Care va fi rolul fostului portar în staff-ul lui Cosmin Contra

Echipa națională

Comentarii

Din decembrie 2018 până în iunie 2019, atât a durat cariera de antrenor principal al lui Bogdan Lobonţ. Fostul mare portar nu a reuşit să o promoveze în Liga I pe Universitatea Cluj şi a plecat de pe banca "şepcilor roşii". În emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, Cosmin Contra a dezvăluit că Lobonţ va face din nou parte din staff-ul echipei naţionale a României.

Bogdan Lobonţ îşi va intra în atribuţii la echipa naţională începând cu dubla pe care tricolorii o vor susţine în preliminariile lui Euro 2020, cu Spania(5 septembrie) şi Malta(8 septembrie). 

Selecţionerul Cosmin Contra a infirmat astfel zvonurile care îl dădeau pe Lobonţ ca fiind posibil membru al staff-ului lui Victor Piţurcă de la Universitatea Craiova.

"Lobonţ vrea să revină la echipa naţională. Eu mi-am dat acordul, dar nu am nimic împotrivă să lucreze şi Universitatea Craiova, dacă îl va solicia nea Piţi. Am vorbit deja cu Lobby. A fost la Roma, l-am trimis să urmărească meciul dintre AS Roma şi Genoa. A fost să îl vadă pe Andrei Ionuţ Radu, a vorbit cu el.

Nu ştiu dacă Lobonţ va sta pe bancă sau în tribună. Va face ceea ce a făcut şi înainte. Cel mai probabil va sta în tribună, alături de analistul video, deoarece de sus se văd mult mai bine lucrurile", a declarat selecţionerul Cosmin Contra, în calitate de invitat al lui Silviu Tudor Samuilă, în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.

Fostul goalkeeper de la Fiorentina, AS Roma, Ajax, Dinamo, Rapid şi Corvinul a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra de la echipa naţională a României şi înainte să ocupe funcţia de antrenor principal al lui "U" Cluj, în perioada iunie 2018 - decembrie 2018. 

Afla mai multe despre: echipa nationala a romanieiromaniacontralobont 

viewscnt
Articole similare