Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Mara, atac în miez de noapte la FCSB: ”Reiese că este ajutată de arbitri. Sunt dezgustat”. Săgeţi către MM Stoica

EXCLUSIV | Bogdan Mara, atac în miez de noapte la FCSB: ”Reiese că este ajutată de arbitri. Sunt dezgustat”. Săgeţi către MM Stoica

FCSB

Comentarii

FCSB a continuat seria neîntreruptă de meciuri fără eşec în Liga 1 şi duminică, odată cu victoria obţinută pe teren propriu contra celor de la UTA, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul 18.

EXCLUSIV Bogdan Mara, atac în miez de noapte la FCSB: ”Reiese că este ajutată de arbitri. Sunt dezgustat”. Săgeţi către MM Stoica

FCSB a deschis scorul în meciul cu UTA profitând de un penalty dictat acordat eronat de „centralul” Marian Barbu. Ulterior, a făcut 2-1 după o fază în care jocul trebuia oprit. 

Ambele faze au fost foarte controversate. 

Bogdan Mara, oficialul echipei CFR Cluj, a răbufnit când a văzut modul in care FCSB s-a impus pe teren propriu. A avut şi un mesaj pentru MM Stoica. 

”Am rămas fără cuvinte după meciul de azi dintre FCSB şi UTA. Toată presa scrie, a fost ceva... E clar că Balint e frustrat după un asemenea meci. Să fie două penalty-uri acordate greşit e viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate. E strigător la cer. Revin puţin la meciul nostru, el a ieşit, nu vreau sa ii spun numele (n.r. Mihai Stoica), să vorbească de meciul nostru... el care a vorbit şi a pus presiune pe arbitraj.

Intr-adevăr la faza golului nostru cu Chindia a existat acel presupus henţ, dar Cristi Balaj a venit cu argumente şi a explicat frumos. Înainte de acel henţ am avut un penalty foarte clar. Un meci oricum pe care noi l-am dominat fără emoţii.

Dar astăzi ce s-a întâmplat... vă las pe voi să judecaţi. Sunt dezgustat. La primul penalty chiar n-am înţeles, arbitrul era bine poziţionat şi a hotărât foarte repede... Vă daţi seama? La al doilea a ieşit mingea centimetri buni. Ce să mai zic? Nu este primul meci, asta este problema! Se mai greşeşte... dar nu în felul acesta!

Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat acuma seara. De ce nu e o zi proastă şi în favoarea celorlalte echipe? Asta reiese că FCSB este ajutată de arbitri”, a declarat Bogdan Mara pentru telekomsport.ro. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17 jocuri), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte. UTA rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte. Luni, se dispută jocurile FC Argeş - Gaz Metan Mediaş (ora 17.30) şi FC Botoşani - CS Universitatea Craiova (ora 20.30), ultimele ale acestei etape.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujbogdan mara 

viewscnt
Articole similare