Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Boldrin face dezvăluiri din interior. Pe cine arată cu degetul pentru eşecul său şi al lui Alibec la FCSB

EXCLUSIV | Boldrin face dezvăluiri din interior. Pe cine arată cu degetul pentru eşecul său şi al lui Alibec la FCSB

Campionate

Comentarii

Fernando Boldrin a plecat în vară de la FCSB, dar mijlocaşul brazilian nu uită problemele pe care le-a avut acolo. Mijlocaşul lui Kayserispor susţine că există persoane în conducere care le fac rău jucătorilor.

Boldrin a avut acelaşi traseu ca William De Amorim. Mijlocaşul de 28 de ani a fost transferat de la Astra, a început bine la FCSB, însă ulterior forma sa a scăzut. Şi-a revenit pe finalul sezonului, dar a acceptat cu braţele deschise oferta venită de la Kayserispor, acolo unde a fost dorit de Marius Şumudică, alături de care a colaborat şi la Astra.

Acum, Fernando Boldrin spune că relaţiile pe care le-a avut cu cei din conducere n-au fost printre cele mai bune. Jucătorul brazilian spune că a fost afectat atât de criticile lui Gigi Becali, cât şi de atitudinea unor persoane din conducere. N-a oferit însă nume, dar spune că şi Denis Alibec are aceeaşi problemă.

”Eu zic că la Steaua e aşa... are câteva persoane acolo care nu ştiu să respecte jucătorii şi se vede clar. Cu Denis Alibec, în trecut, s-a văzut, a dat foarte multe goluri şi acum patronul îi critică foarte mult pe Denis şi asta se vede pe teren. Dar eu zic că din cauza conducerii clubului Denis nu joacă bine. Nu pot să înţeleg de ce patronul, conducerea Stelei, care au jucători de calitate, vin la tv şi vorbesc urât. Nu ştiu de ce fac asta, dar ştiu că face rău echipei. Am jucat acolo, ştiu că afecteaza foarte mulţi jucători de acolo”, a declarat Fernando Boldrin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fernando boldrinfcsbliga 1kayserispor 

viewscnt
Articole similare