Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Borcea a lămurit situaţia despre eventuala sa implicare la Dinamo: "E o dramă ce se întâmplă. La mine era război dacă terminam pe locul 2"

EXCLUSIV | Borcea a lămurit situaţia despre eventuala sa implicare la Dinamo: "E o dramă ce se întâmplă. La mine era război dacă terminam pe locul 2"

Dinamo București

Comentarii

Cristi Borcea a vorbit la Telekom Sport despre perioada petrecută la Dinamo şi a recunoscut că şi-a îndeplinit un vis în momentul în care a ajuns la conducerea clubului din Ştefan cel Mare.

"Chiar dacă am avut peste 5 ani de detenţie din cauza unor abuzuri ale timpurilor, că aşa s-a început, cu noi, consider că a fost cea mai frumoasă perioadă din istoria lui Dinamo cu echipa deceniului, din 2000-2010, şi cele mai multe trofee. A fost cel mai mare vis al unui copil pornit din galerie să ajungă să conducă clubul vieţii lui. Vis mai mare ca ăsta nu cred că există" , a spus Cristi Borcea la Telekom Sport.

Deşi a petrecut momente frumoase la Dinamo, Cristi Borcea nici nu vrea să audă de o eventuală revenire la conducerea clubului.

"Nu, n-aş mai reveni. Deloc. Nu mai am puterea, moralul, am trecut prin prea multe ca să mai pot reveni, pentru că toată lumea se aşteaptă în momentul în care revine Borcea să ne batem la campionat, în cupele europene. Eu când luam locul 2, îmi vopseau gardurile. Era război la noi dacă eram locul 2. Ca să ne înţelegem. Îi obişnuisem cu performanţa. Acum, cel mai mult mi-aş dori să nu trăim această dramă, noi, dinamoviştii, trebuie să ne rugăm să scape Dinamo de retrogradare. E o dramă.

Mizez mult pe experienţa lui Mulţescu şi a lui Ţălnar de a-i motiva.Îmi pare rău de Mihalcea, eu cred în Mihalcea, e un antrenor foarte bun, e un antrenor tânăr şi va avea un viitor, dar eu cred că Dinamo nu va mai pierde niciun meci. Este un cuplu cu experienţă, eu îi cunosc pe amândoi, am lucrat cu amândoi.

Cu Ţălnar am lucrat 5-6 perioade. Cred că îşi vor da seama de situaţie, suporterii sunt lângă ei, se zbat pentru ei, se împrumută să le achite salariile, se fac eforturi, trebuie să vină şi din partea lor. Cel mai important e să alerge pe teren" , a continuat Borcea.

Afla mai multe despre: borceadinamo 

viewscnt
Articole similare