You are here:

EXCLUSIV | Bratu a condus antrenamentul lui Dinamo de azi şi nu merge la şedinţa de la RIN. Negoiţă trebuie să plătească o clauză de reziliere

EXCLUSIV | Bratu a condus antrenamentul lui Dinamo de azi şi nu merge la şedinţa de la RIN. Negoiţă trebuie să plătească o clauză de reziliere

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 0-1, iar Florin Bratu îşi vede poziţia ameninţată. Tehnicianul conduce antrenamentul de azi dimineaţă al ”câinilor” şi urmează să aibă o şedinţă cu şefii clubului din Ştefan cel Mare.

UPDATE 11:54 | S-a terminat antrenamentul lui Dinamo. Florin Bratu nu merge la şedinţa de la RIN. În cazul în care va dori să-l dea afară, Negoiţă trebuie să-i plătească lui Bratu clauza de reziliere.

Pentru moment, dinamoviştii nu au găsit antrenorul care să-l înlocuiască pe Bratu.

Cel mai probabil, Bratu îşi va rezilia contractul cu Dinamo.

Posibilii înlocuitori ai ”Mitralierei” sunt Ionuţ Badea, care şi-a încheiat colaborarea cu Concordia Chiajna, şi Claudiu Niculescu, rămas momentan fără angajament după ce a antrenat-o ultima dată pe FC Voluntari.

Pe mine nu m-a contactat absolut nimeni, nu ştiu nimic despre Dinamo. Am citit doar prin presă. Îmi doresc să antrenez toate echipele pe la care am jucat. Rapid am antrenat-o, Poli Timişoara am antrenat-o. Mă simt foarte bine la Călăraşi”, a spus Dan Alexa, al cărui nume a fost vehiculat şi el pentru înlocuirea lui Bratu.

Afla mai multe despre: bratudinamo,  

viewscnt
Articole similare