You are here:

EXCLUSIV | Bratu a dezvăluit motivul pentru care a fost dat afară de Dinamo: "Nu a fost vorba de subiectul Nistor"

EXCLUSIV | Bratu a dezvăluit motivul pentru care a fost dat afară de Dinamo: "Nu a fost vorba de subiectul Nistor"

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu a fost demis, duminică, din funcţia de antrenor al clubului Dinamo, la două zile de la înfrângerea suferită la Iaşi, meci la finalul căruia l-a criticat în termeni foarte duri pe Dan Nistor. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani nu pune decizia conducerii pe seama discursului său la adresa căpitanului echipei, ci pe cea a rezultatelor din ultima vreme.

"Pur şi simplu, rezultatele (n.r. - au dus la decizia conducerii). Normal, poate trebuia mai multă răbdare, dar asta este, m-am resemnat şi mă gândesc mai departe. Experienţa aceasta pe care am trăit-o la Dinamo, din care am învăţat enorm de multe lucruri, mă va ajuta pe mai departe", a spus Bratu, la Telekom Sport.

Tânărul antrenor nu regretă ce a spus despre Dan Nistor, după partida de la Iaşi.

"După ce s-a întâmplat acel episod, cu acea ofertă de la FCSB, practic l-am pierdut şi lucrul acesta ne-a dăunat tuturor. Normal, când nu te mai antrenezi, nu mai eşti concentrat 100%, nu te supui la ceea ce să faci la antrenament, e complicat aşa. Normal că l-a afectat. (...) Noi am gândit cu sufletul pentru Dan Nistor. Când un jucător vrea să plece, tu l-ai pierdut, pentru că nu mai e conectat cu tine şi cu echipa", a adăugat Florin Bratu.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1 Betano. Principalul favorit la înlocuirea lui Bratu este Claudiu Niculescu.

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.

Afla mai multe despre: bratudinamonistor 

viewscnt
Articole similare