You are here:

EXCLUSIV | Bratu reacţionează după ce Dinamo a demarat negocierile cu Claudiu Niculescu: "Nu mă surprinde"

EXCLUSIV | Bratu reacţionează după ce Dinamo a demarat negocierile cu Claudiu Niculescu: "Nu mă surprinde"

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu a mărturisit că numirea lui Claudiu Niculescu, în locul său, în funcţia de antrenor al lui Dinamo nu l-ar surprinde şi îi urează succes fostului său partener din atacul "câinilor".

"De ce să mă surprindă? Nu, nu mă surprinde. Claudiu este un dinamovist adevărat, un om care a demonstrat ca antrenor. Şi-a dorit dintotdeauna să fie antrenorul lui Dinamo şi se pare că a venit momentul şi îi doresc succes", a declarat Florin Bratu, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a punctat că nici revenirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de director general nu l-ar lua prin surprindere.

"Nu ştiu, dar nu m-ar surprinde nici asta. Nu m-am certat niciodată cu Danciu, am avut momente în care am avut păreri diferite, dar noi niciodată nu ne-am certat încât să ne duşmănim. Pur şi simplu în anumite momente am avut păreri diferite. Eu n-am ştiut, am văzut după aceea. A fost o declaraţie neinspirată, trebuie să mi-o asum şi cred în continuare asta", a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo.

Bratu crede că pentru fosta sa echipă urmează o perioadă dificilă: "Mult succes pentru Dinamo, pentru că are nevoie în perioada următoare. Pentru binele clubului, dacă s-a hotărât acest lucru, înseamnă că aşa s-a considerat. Puteam să redresez lucrurile, pentru că eram cel mai în măsură, cunoşteam lotul. Până la urmă, asta a fost decizia, mergem înainte", a mai spus Bratu.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1 Betano. Principalul favorit la înlocuirea lui Bratu este Claudiu Niculescu.

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.

Afla mai multe despre: bratudinamoniculescu 

viewscnt
Articole similare