Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Budescu, de acord cu transferul la CFR Cluj: "Eu ştiu că el n-ar spune nu!"

EXCLUSIV | Budescu, de acord cu transferul la CFR Cluj: "Eu ştiu că el n-ar spune nu!"

FCSB

Comentarii

Fostul atacant Marius Bilaşco, scouter la CFR Cluj, a dezvăluit că are informaţii că mijlocaşul echipei CFR Cluj, Constantin Budescu, ar fi de acord cu transferul la noua campioană a României.

"El are o clauză de reziliere, la el lucrurile sunt simple, nu există o surpriză. Dacă plăteşti acea clauză, probabil... eu ştiu că n-ar spune nu dacă ar fi... eu aşa cred. Mai ales că relaţia care există la Steaua. El este un tip care nu agreează să fie criticat public, mai ales de o asemenea manieră. Degeaba spune patronul Stelei că Clujul nu plăteşte... să nu aibă vreo surpriză", a declarat Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

În vârstă de 29 de ani, Budescu joacă la FCSB din vara anului trecut, atunci când a fost transferat de la Astra Giurgiu. Până acum, el a reuşit să dea 13 goluri şi 12 pase decisive, în 37 de apariţii la vicecampioana Ligii 1.

Budescu mai are contract cu FCSB până în 2021, dar poate fi transferat de orice echipă care este dispusă să îi achite clauza de reziliere în valoare de trei milioane de euro.
 

Afla mai multe despre: budescucfrfcsb 

viewscnt
Articole similare