Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Calităţile lui Rareş Ilie, analizate de Mihai Iosif! Ce spune despre pasul la Nice: ”Cred că am pus şi eu o pietricică la ascensiunea lui”

EXCLUSIV Calităţile lui Rareş Ilie, analizate de Mihai Iosif! Ce spune despre pasul la Nice: ”Cred că am pus şi eu o pietricică la ascensiunea lui”

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie a debutat în Ligue 1 la Nice, chiar în prima etapă a noului sezon din campionatul francez.

EXCLUSIV Calităţile lui Rareş Ilie, analizate de Mihai Iosif! Fostul antrenor îl felicită: ”Cred că am pus şi eu o pietricică la ascensiunea lui”

În runda inaugurală, Nice a remizat cu Toulouse, scor 1-1. Rareş Ilie a intrat în minutul 64 în locul Alexis Beka Beka, atunci când echipa sa era condusă după golul lui Thijs Dallinga.

Totuşi, Aaron Ramsey a marcat golul egalizator în minutul 78, la un minut după ce a intrat pe teren.

Odată cu acest meci, Rareş Ilie a debutat la Nice în Ligue 1.

Ilie s-a transferat la Nice de la Rapid în această vară. Francezii au plătit cinci milioane de euro pentru mijlocaşul român.

Mihai Iosif l-a antrenat pe tânărul jucător şi a dezvăluit la Orange Sport: ”M-a surprins, dar am avut încredere că va reuşi pentru că are calitate, e un jucător bun. Totul depinde foarte mult de şansă, şansa de a ajunge acolo. L-am avut un an jumate şi cred că am pus şi eu o pietricică la ascensiunea lui”.  

Pentru evoluţia din cele 26 de minute de la Toulouse, Rareş Ilie a primit nota 6.1, cea mai mică de la Nice, în platforma Sofa Score.

Rareş Ilie a avut 29 de atingeri de balon, a încercat 19 pase, dintre care 16 au fost reuşite, rezultând un procentaj bun, de 84%.

 

Afla mai multe despre: rareş iliemihai iosif 

viewscnt
Articole similare