You are here:

EXCLUSIV | Care a fost cheia succesului clar al Simonei Halep: "Asta a surprins-o pe Muguruza!"

EXCLUSIV | Care a fost cheia succesului clar al Simonei Halep: "Asta a surprins-o pe Muguruza!"

Simona Halep

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a declarat că Simona Halep a surprins-o pe Garbine Muguruza printr-un "joc tactic foarte bun şi agresiv", în condiţiile în care jucătoarea spaniolă nu pierduse niciun set până în semifinalele Roland Garros.

"Simona a făcut un joc tactic foarte bun. A început foarte bine meciul, aici a fost un moment foarte important, şi a făcut-o pe Muguruza să lovească mai decisiv, pentru că şi-a dat seama că nu are nicio şansă în faţa Simonei.

Ele se cunosc destul de bine, este foarte adevărat că acesta este stilul jucătoarelor din Spania, cu joc agresiv. Nu a avut niciun meci greu până acum şi Muguruza a fost surprinsă de nivelul jocului şi a fost mult mai dificil.

Arată clar că este numărul unu. În ultimele două meciuri, chiar a arătat că este numărul unu incotestabil. A jucat un joc agresiv, nu în aşteptare, a venit la fileu şi a câştigat puncte dificile", a declarat Florin Segărceanu la Telekom Sport.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală a carierei la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni. După meci, Simona Halep a declarat că este o mare oportunitate pentru ea să joace din nou în ultimul act al French Open.

Afla mai multe despre: halepsegarceanuroland garros 

viewscnt
Articole similare