Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Care este adevărata Steaua?” Răspunsul neaşteptat dat de Pawel Golanski, cel care a jucat 3 ani pentru FCSB

EXCLUSIV | ”Care este adevărata Steaua?” Răspunsul neaşteptat dat de Pawel Golanski, cel care a jucat 3 ani pentru FCSB

Superliga

Comentarii

Pawel Golanski condamnă conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua şi spune că este derutat când vine vorba despre care ar fi urmaşa echipei care a luat Cupa Campionilor în 1986.

Pawel Golanski, unul dintre cei mai buni străini care au jucat în Liga 1, a ajuns în 2007 la FCSB, când Gigi Becali era deja patron de patru ani. A stat până în 2010, perioadă despre care spune că a fost cea mai frumoasă din cariera lui. Cu toate acestea, Pawel Golanski spune că are dubii când se gândeşte la echipa care deţine palmaresul. Fundaşul de 35 de ani susţine că el a jucat la adevărata Steaua, cea cu emblema pe care Gigi Becali a pierdut-o în instanţă:

”Eu, când am jucat la Steaua, am jucat la Steaua asta adevărată, care are emblema de acolo, unde e terenul vechi. Acum, cum e situaţia, nu e situaţia normală. Nici pentru jucători, nici pentru toţi suporterii de aici, ca sunt două echipe acum. Şi niciodată, nici în Polonia, n-am văzut aşa ceva. Şi mi-e greu să zic care Steaua e pentru mine mai importantă. Eu am jucat la Steaua, o Stea care juca atunci pe Ghencea”, a declarat Pawel Golanski pentru Telekom Sport.

Fundaşul polonez spune că a rămas cu amintiri foarte plăcute din perioada în care a jucat în Ghencea, chiar dacă n-a reuşit să câştige niciun titlu: ”A fost pentru mine cel mai frumos timp la fotbal, trei ani aici, la Steaua Bucureşti. Am jucat în Champions League, Europa League... Nu am câştigat cu Steaua campionatul, dar a fost un timp foarte frumos şi mi-a plăcut aici viaţa, în România”, a mai spus Golanski.
 

Afla mai multe despre: pawel golanskifcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare