Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cariera lor la FCSB s-a încheiat! Decizie incredibilă luată de Teja. Trei vedete de la FCSB, OUT pentru meciul cu Craiova

EXCLUSIV | Cariera lor la FCSB s-a încheiat! Decizie incredibilă luată de Teja. Trei vedete de la FCSB, OUT pentru meciul cu Craiova

FCSB

Comentarii

FCSB - Craiova LIVE VIDEO, Telekom Sport 1, 20:30. Înainte de meciul care ar putea cântări decisiv în lupta pentru titlu, Mihai Teja nu îi iese din cuvânt lui Gigi Becali. Tehnicianul roş-albaştrilor a ascultat indicaţiile venite de la Becali şi a trecut pe linie moartă trei jucători.

Florentin Matei, Adrian Stoian şi Raul Rusescu nu au fost incluşi de Mihai Teja în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar şansele ca ei să rămână la FCSB şi în sezonul viitor sunt aproape nule. Criticaţi de Gigi Becali, cei trei jucători au fost izolaţi şi de Teja.

Aduşi ca oameni decisivi în lupta pentru titlu, Matei şi Stoian au fost luaţi rapid în colimatoriu de Becali. Dacă mijlocaşul venit din Italia a fost executat după o singură repriză, Florentin Matei a trecut de la ”m-a dezamăgit” la ”când a intrat el am controlat jocul”, iar apoi a sfârşit prin a fi din nou criticat de Becali: ”Matei parcă a uitat fotbalul. Nu poţi să iei campionatul cu jucători ca el”.

ECHIPA DE START A FCSB-ului ÎN MECIUL CU CRAIOVA

Bălgrădean - Benzar, Planic, Cristea, Morais - Pintilii, Filip - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Afla mai multe despre: fcsbstoianmateitejabecalirusescu 

viewscnt
Articole similare