Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce a simţit Târnovanu în momentul în care a fost sunat de Edward Iordănescu. Portarul FCSB-ului, dezvăluiri inedite despre convocarea la naţională

EXCLUSIV | Ce a simţit Târnovanu în momentul în care a fost sunat de Edward Iordănescu. Portarul FCSB-ului, dezvăluiri inedite despre convocarea la naţională

FCSB

Comentarii

Evoluţiile bune din finalul sezonului l-au adus pe Ştefan Târnovanu în atenţia lui Edward Iordănescu. Portarul FCSB-ului l-a impresionat pe selecţioner şi a prins lotul României la acţiunile din această lună.

Prestaţiile dezamăgitoare ale lui Andrei Vlad l-au determinat pe Toni Petrea să-i acorde o şansă şi lui Ştefan Târnovanu. Portarul cumpărat de la Poli Iaşi, în ianuarie 2020, s-a impus rapid în echipa FCSB-ului şi a devenit unul dintre jucătorii de bază din lotul vicecampioanei României.

În urma evoluţiilor extrem de apreciate din Liga I, Ştefan Târnovanu a primit şi prima sa convocare la prima reprezentativă a României. Edward Iordănescu l-a luat în lot pe portarul de 22 de ani la meciurile tricolorilor din Liga Naţiunilor, din această lună, şi chiar l-a trecut pe acesta şi pe banca de rezerve la înfrângerile cu Bosnia, scor 0-1, şi cu Muntenegru, scor 0-3.

"Nu pot spune că mă aşteptam, dar speram să fiu convocat, după ce am început să joc. Chiar am jucat bine şi mă gândeam că poate veni convocarea. Doar după meciul cu FC Voluntari nu mai aveam nicio aşteptare, am fost foarte dezamăgit.

Însă, când m-a sunat domnul Edward Iordănescu, a fost un alt vis devenit realitate. Nu ştiam numărul dânsului, m-a sunat team managerul echipei naţionale şi mi-a zis că mi-l dă la telefon pe Edi Iordănescu, care mi-a transmis că mă aşteaptă.

La început a glumit şi m-a întrebat dacă vreau să vin la echipa naţională, apoi mi-a spus că am făcut un final de sezon foarte bun. Fiind la prima acţiune a naţionalei, am simţit puţină tensiune, mai ales că toată presa ne ataca.

La prima înfrângere suntem cei mai slabi, la prima victorie suntem cei mai buni. Eu am încredere că putem renaşte, pentru că am văzut colectivul şi cred că putem câştiga din nou meciuri multe.

Suntem uniţi, băieţii sunt ca o familie şi cred că putem câştiga meciurile din toamnă. Nu ştiu dacă se apropie momentul să fiu titular la echipa naţională, dar pentru asta sunt aici, să fiu urmaşul lui Niţă" , a declarat Ştefan Târnovanu pentru Orange Sport.

  • 700 de mii de euro valorează Ştefan Târnovanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 meciuri fără gol primit a bifat Târnovanu în cele 13 prezenţe ale sale pentru FCSB în sezonul recent încheiat

Afla mai multe despre: tarnovanu 

viewscnt
Articole similare