Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce conversaţie au avut Ronaldo şi Drăguşin despre România. Portughezul ştie multe despre ţara noastră :)

EXCLUSIV | Ce conversaţie au avut Ronaldo şi Drăguşin despre România. Portughezul ştie multe despre ţara noastră :)

Stranieri

Comentarii

Cristiano Ronaldo i-a spus lui Radu Drăguşin cum că a auzit despre România că este o ţară foarte frumoasă, cu femei care au trăsături foarte interesante. Dezvăluirea a fost făcută de Meira Drăguşin, sora lui Radu Drăguşin, într-un interviu pentru Telekom Sport.

În vârstă de doar 19 ani, Radu Drăguşin face parte din echipa de seniori a lui Juventus şi se antrenează cu staruri precum Cristiano Ronaldo, Buffon, Chiellini, Bonucci, Morata sau Dybala. Printre alţii, fundaşul român este destul de apropiat de Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie.

Meira Drăguşin, sora lui Radu Drăguşin, susţine că starul portughez îl ajută foarte mult cu sfaturi şi au vorbit inclusiv despre România. Ca un fapt divers, Ronaldo a fost coleg de cameră cu Marius Niculae, în perioada în care amândoi jucau la Sporting Lisabona. Cristiano Ronaldo i-ar fi transmis lui Radu Drăguşin că este impresionat atât de frumuseţea României, cât şi de trăsăturile femeilor de la noi.

Ce i-a spus Ronaldo lui Drăguşin despre România

Cristiano Ronaldo n-a fost niciodată în vizită în România. Însă vedeta lui Juventus Torino i-a spus lui Radu Drăguşin că ştie multe lucruri despre ţara noastră, susţine Meira Drăguşin (18 ani), sora lui Radu Drăguşin, într-un interviu pentru Telekom Sport. Printre ele, faptul că România este o ţară frumoasă, cu femei cu trăsături frumoase.

Reporter: Tu eşti cea care-l susţine pe Radu în partea extrasportivă şi să plecam cu partea de fashion, el ascultă de sfaturile tale

Meira Drăguşin: Da, mereu când mergem la cumpărături, mereu ţine cont de sfatul meu, fiind şi paiionată de domeniul acesta, de fashion. Mereu îl sfătuiesc cum să pregătească hainele şi aşa mai departe.

Reporter: Este un bărbat elegant...
Meira Drăguşin: Da, da, ştie cum să se îmbrace.

Când şi-a făcut cocul stil Ibrahimovic l-ai sfătuit şi tu să facă acel coc?
Eu nu am ştiut că şi-a făcut frizura aceasta. Eram în pandemie. Când s-a întors din Italia a vebit cu frizura aceasta şi mi-a plăcut foarte mult cum îi stă.

Cum e când vezi un meci de-al lui în faţa televizorului, cat de mari sunt emoţiile?
Sunt foarte mandră de el şi nu-mi vine să cred că acum câţiva ani mă duceam pe stadion la el şi-l susţineam, iar acum e la una dintre cele mai mari echipe.

Coleg cu mari jucatori si cel mai mare, cireasa de pe tort, Cristiano Ronaldo...
E un exemplu pentru toţi şi îl admir foarte mult.

Înţeleg că, la un moment dat, Cristiano a vorbit cu Radu despre România şi despre frumuseţile din România şi, poate, la un moment dat îşi va dori să viziteze ţara
A spus că este o ţară foarte frumoasă şi că sunt nişte trăsături ale femeilor foarte, foarte frumoase.

Ce-ţi povesteşte de la Juventus ?
Povesteşte ”inside-urile” din vestiar, cât de deschişi sunt colegii lui şi cât de cu bun simţ sunt, nu au acele aroganţe pe care foarte multă lume crede că le au. Sunt nişte oameni minunaţi.

Te-ai gândit să te stabileşti la Torino pentru a fi alături de el?
Da, eu aş vrea să studiez în Italia, prin Milano, la nişte universităţi tot pe partea de fashion şi cine ştie.

Sfaturile vor continua pentru el?
Normal.

Cu siguranţă abia aştepţi să mergi la un meci al echipei Juventus, să-l vezi jucând, după ce se va încheia acestă pandemie.
De când a început pandemia este cea mai mare dorinţa a mea, să ajung şi eu la stadion şi să joace Radu în acel meci.

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare