Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce convorbire a avut Cosmin Contra cu Ancelotti: ”El aşa mi-a promis!” Care este situaţia lui Chiricheş

EXCLUSIV | Ce convorbire a avut Cosmin Contra cu Ancelotti: ”El aşa mi-a promis!” Care este situaţia lui Chiricheş

Stranieri

Comentarii

Cosmin Contra spune că Vlad Chiricheş rămâne un jucător de bază al naţionalei, deşi este rezervă la Napoli. Selecţionerul României spune că a avut însă o covorbire cu Ancelotti, antrenorul lui Napoli şi i-a promis că Chiricheş ar putea juca în etapa următoare, cu Sampdoria.

Vlad Chiricheş n-a jucat deloc pentru Napoli în cele două etape scurse din Serie A (cu Lazio şi cu AC Milan). Cu toate acestea, Cosmin Contra spune că se bazează în continuare pe el, mai ales că nu are foarte multe soluţii pentru centrul apărării. În plus, selecţionerul naţionalei susţine că a avut o discuţie cu Ancelotti şi acesta i-a promis că Vlad Chiricheş ar putea juca împotriva Sampdoriei, în etapa care urmează:

”Eu sper ca măcar săptămâna viitoare (n.r. să joace). Aşa am avut promisiunea lui Carlo (Ancelotti), dar ştiu că aceste promisiuni, deşi se fac, până la urmă, dacă echipa merge, este foarte greu să te ţii de această promisiune. (n.r. întrebat dacă se poate baza pe un jucător care n-a evoluat niciun minut) Pot să mă bazez pe el. A făcut pregătire, am vorbit cu Carlo şi mi-a spus că s-a pregătit foarte bine, a recuperat, a jucat cu Dortmund tot meciul (n.r. amical jucat pe 7 august). Nu are în ultimele două săptămâni meciuri, dar asta nu înseamnă că nu poate să fie disponibil. Plus că, din punctul meu de vedere, avem mari probleme în zona aceea”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Antrenorul naţionalei României a vorbit şi despre situaţia lui Nicolae Stanciu, care s-a accidentat în ultima etapă din Cehia: ”Daca durerea va persista, i se va face un RMN şi vom vedea dacă are o leziune fibrilară şi trebuie să stea mai mult timp sau dacă este o contractură, atunci o să stea câteva zile şi poate ajunge la naţională”.

Afla mai multe despre: vlad chirichescosmin contranapoliromaniacarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare