You are here:

EXCLUSIV | Ce nebunie! Piţurcă a recunoscut că a fost căutat de Ionuţ Negoiţă. Dezvăluiri surprinzătoare

EXCLUSIV | Ce nebunie! Piţurcă a recunoscut că a fost căutat de Ionuţ Negoiţă. Dezvăluiri surprinzătoare

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă a confirmat că a purtat negocieri pentru a deveni antrenorul lui Dinamo. Fostul selecţioner n-a fost însă mulţumit de modul de abordare a lui Ionuţ Negoiţă.

Victor Piţurcă a recunoscut că i s-a propus să preia banca tehnică a lui Dinamo, în ciuda faptului că trecutul său este legat de Steaua. Fostul selecţioner susţine că negocierile s-au purtat printr-un intermediar, însă Ionuţ Negoiţă se grăbea să pună un antrenor. În schimb, Piţurcă ar fi preferat o discuţie profundă despre un proiect stabil şi de lungă durată.

Însă Victor Piţurcă nu exclude să o preia pe Dinamo în viitor şi vorbeşte laudativ despre clubul din Ştefan cel Mare. Antrenorul în vârstă de 61 de ani spune că Dinamo este acum cel mai titrat club din Liga 1, palmaresul Stelei este acum la echipa din liga a patra:

”Domnule, eu n-am discutat cu domnul Negoiţă. Eu vorbeam cu el printr-o persoană. Vorbeam, mă suna, îl suna... Domnul Negoiţă voia să vin de urgenţă să semnăm. În ziua aia am vorbit să vin să semnez. Deocamdantă, aştept altceva. Dinamo, în momentul de faţă e cel mai mare club din Liga 1. El, Craiova, CFR, Iaşi au tradiţie. Dinamo dispune de acel public fantastic. Dacă se va face acel stadion, Dinamo va însemna altceva. Tu, ca antrenor, indiferent la ce nivel ai antrenat, se trezeşte în tine dorinţa să faci performanţă. Se poate întâmpla orice. Dar nu în momentul ăsta”, a dezvăluit Victor Piţurcă la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: victor piturcadinamoionut negoitaliga 1 

viewscnt
Articole similare