You are here:

EXCLUSIV | Ce ofertă a primit FCSB pentru una dintre perlele lui Becali: ”Pe el îl dorim în mod special. Nu e niciun secret”

EXCLUSIV | Ce ofertă a primit FCSB pentru una dintre perlele lui Becali: ”Pe el îl dorim în mod special. Nu e niciun secret”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan n-a reuşit să-şi câştige un loc de titular la FCSB şi mai multe echipe s-au interesat de posibilitatea ca mijlocaşul să fie cedat de Becali sub formă de împrumut.

Thomas Neubert, preparatorul celor de la ŢSKA Sofia şi fostul preparator de la FCSB, a recunoscut că bulgarii au făcut o ofertă concretă pentru Olimpiu Moruţan.

Man, Coman, Tănase şi Moruţan sunt jucători foarte interesanţi, dar Moruţan ne interesează în mod special. Nu e niciun secret că vrem să îl luăm aici. I-am întrebat pe cei de la FCSB dacă există posibilitatea ca Moruţan să fie împrumutat.

Ne-au spus că nu este corectă informaţia şi aşa s-a încheiat totul. Sigur că am vrea să avem un jucător precum Moruţan. Este un tânăr fotbalist extraordinar”, a spus Neubert, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali refuză să-l lase pe Moruţan să plece la altă formaţie, asta chiar dacă recunoaşte că fotbalistul nu poate încă să joace titular la FCSB.

Pe Moruţan nu l-am luat la 19 ani ca să-l vând la 19 ani şi jumătate. Va rămâne aici şi va pleca peste trei ani”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: morutanfcsbneubert,  

viewscnt
Articole similare