Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce planuri are Costel Gâlcă după ce şi-a încheiat aventura în Danemarca! "Prioritate mea e să merg acolo!" Ce a spus despre o potenţială colaborare cu Hagi

EXCLUSIV | Ce planuri are Costel Gâlcă după ce şi-a încheiat aventura în Danemarca! "Prioritate mea e să merg acolo!" Ce a spus despre o potenţială colaborare cu Hagi

Stranieri

Comentarii

Costel Gâlcă a oferit un interviu în exclusivitate pentru TelekomSport.

Fostul mijlocaş al naţionalei României şi-a încheiat aventura la clubul din Danemarca, Vejle Boldklub, iar acum, este liber de contract şi aşteaptă să primească noi oferte. Fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că este interesant să rămână în Europa, chiar dacă zona arabă este tentantă datorită sumei mari de bani pe care ar putea să o încaseze acolo. 

"Prioritate mea e să rămân în Europa, să antrenez în Europa!"

"Prioritate mea e să rămân în Europa, să antrenez în Europa, dar nu se ştie, într-o săptămână dacă apare ceva, dacă nu, o să aştept. Lumea arabă este atractivă din punct de vedere material, financiar. Normal, cum a fost Răzvan la Al Hilal, a câştigat Liga Campionilor, mergi la o echipă de top, de acolo şi pe plan sportiv şi financiar e important", a declarat Costel Gâlcă, pentru Telekomsport. 

Antrenorul care a făcut istorie cu FCSB a dezvăluit că nu ar spune nu unei colaborări cu Gică Hagi. 

 "E un club pe care mi-ar placea să-l antrenez"

"Academia Hagi? De ce nu? Au fost nişte contacte acum mult timp, dar de ce nu? E un club pe care mi-ar placea să-l antrenez", a spus Costel Gâlcă, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

După ce a impresionat la FCSB, antrenorul a făcut pasul la Espanyol, club pentru care a evoluat ca jucător, apoi au urmat Al-Taawoun FC, Al-Fayha FC şi Vejle Boldklub.

Afla mai multe despre: costel gâlcă-strainieri-danemarca 

viewscnt
Articole similare