adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Ce riscă Rapid după încălcarea protocolului MTS. Burleanu, dezamăgit: "Sunt plângeri din partea tuturor cluburilor din Liga 2"

EXCLUSIV | Ce riscă Rapid după încălcarea protocolului MTS. Burleanu, dezamăgit: "Sunt plângeri din partea tuturor cluburilor din Liga 2"

Rapid

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a declarat dezamăgit că Rapid a încălcat protocolul Ministerul Tineretului şi Sportului privind distanţarea socială, dar a precizat că giuleştenii nu riscă sancţiuni din punct de vedere sportiv, ci doar o amendă.

Rapid a început pregătirile sub comanda lui Dan Alexa, însă giuleştenii au încălcat protocolul impus de MTS, în timpul pandemiei de Covid-19. Fotbaliştii lui Dan Alexa s-au pregătit în mod colectiv, deşi pe acelaşi teren au voie maximum patru jucători. Prin urmare, celelalte cluburi din Liga 2 s-au revolat şi au cerut ca Rapid să fie sancţionată.

Ce riscă Rapid după încălcarea protocolului MTS

"Sunt plângeri din partea aproape tuturor cluburilor din Liga a II-a. Subiectul sancţiunilor este unul discutat cu cluburile de Liga I şi Liga a II-a. Toate cluburile, atât cele din Liga I, cât şi cele din Liga a II-a, au susţinut că nu este nevoie să aplicăm sancţiuni pe linie sportivă. Prin urmare, astăzi, Rapid sau orice alt club care ar încălca protocolul medical nu poate fi sancţionat din punct de vedere sportiv. Ci doar de către o instituţie a statului, care ar putea să aplice o amendă contravenţională.

Sunt şi eu dezamăgit atunci când văd că nu poate fi respectată o înţelegere, un protocol, pierzându-se din vedere riscurile uriaşe pentru siguranţa şi sănătatea jucătorilor. Înţeleg în acelaşi timp că şi clubul şi-a luat toate măsurile pentru a nu se mai repeta această greşeală", a declarat Răzvan Burleanu, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare