Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ce să fie?". Panduru şi Vochin, concluzie la unison despre penalty-ul acordat Rapidului cu CFR

EXCLUSIV | "Ce să fie?". Panduru şi Vochin, concluzie la unison despre penalty-ul acordat Rapidului cu CFR

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au analizat, la cald, faza penalty-ului din care Rapid a câştigat meciul cu CFR Cluj cu 2-1, în Giuleşti.

Faza celui de-al doilea penalty acordat de Cătălin Popa în partida Rapid - CFR Cluj 2-1 a generat multe reacţii. Cei doi experţi Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin, au analizat faza şi au ajuns la concluzia că decizia nu a fost una corectă.

EXCLUSIV | "Ce să fie?". Panduru şi Vochin, concluzie la unison despre penalty-ul acordat Rapidului cu CFR

În minutul 68 al meciului Rapid - CFR 2-1, arbitrul Cătălin Popa a acordat un penalty care a generat multe reacţii. Un duel în care Dugandzic şi Burcă s-au ţinut reciproc în care a dus la decizia lui Popa de a penalty în favoarea echipei din Giuleşti, o decizie incorectă având în vedere reluările.

Prezenţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au analizat, la cald, faza cu Cătălin Popa în prim-plan şi au ajuns la o singură concluzie: aceea că decizia nu a fost una corectă! "Fault în atac, ce să fie? Dugandzic, de când vine mingea, îl tot împinge pe Burcă. Uite cum e tricoul, îi ridică tricoul", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Vochin: "Pentru o ţinere reciprocă în careu nu mi se pare că e penalty!"

Andrei Vochin vorbit mai detaliat pe tema fazei: "La prima vedere aşa ai spune, dar există o mână a lui Burcă, care stă pe tricoul lui Dugandzic cam mult. Spre finalul fazei. Intervine discuţia despre ce face Dugandzic, îl trage de tricou pe Burcă. Deci este o ţinere reciprocă în careu. Pentru o ţinere reciprocă în careu, nu mi se pare că decizia corectă este penalty", a spus Vochin, la Orange Sport.

Rapid - CFR Cluj 2-1, în Superligă

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalti, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalti, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat. Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63). ANTRENOR: Adrian Mutu

CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73) – Petrila (Birligea 46), Malele, Deac (Roger 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: A. Ioniţă II 12, Kait 64, Sefer 71, Luckassen 77 / Deac 51, Malele 62, Burcă 68

Arbitri: Popa Cătălin - Gheorghe Sebastian Eugen, Gheorghe Bogdan – Dima Iulian

Arbitri VAR: Haţegan Ovidiu - Bucsi Imre-Laszlo

Observator: Augustus Constantin

Afla mai multe despre: andrei vochinpandurupenaltyrapidcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare