Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cea mai aşteptată revenire la Rapid! Fotbalistul aşteaptă transferul şi meciurile din Liga 1: "Am vorbit, le-am explicat situaţia pe care o am"

EXCLUSIV | Cea mai aşteptată revenire la Rapid! Fotbalistul aşteaptă transferul şi meciurile din Liga 1: "Am vorbit, le-am explicat situaţia pe care o am"

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti, Ovidiu Herea (35 de ani), în prezent legitimat la Metaloglobus, în Liga 2, îşi doreşte să revină la Rapid. Mijlocaşul a dat de înţeles că a discutat cu oficialii din Giuleşti.

Revine Ovidiu Herea la Rapid?

Ovidiu Herea a jucat între 2007 şi 2013 la Rapid, are 45 de goluri şi 10 pase decisive în 183 de partidei şi ar dori să îmbrace, din nou, tricoul vişiniu:

"Da, ştiu acest lucru. Am vorbit, le-am explicat situaţia pe care o am la Metaloglobus. Mai am contract până în vară. Dacă se va găsi o variantă bună pentru cei de la Metaloglobus şi pentru cei de la Rapid... Dacă nu, va trebui să rămân să îmi respect contractul.

Mi-aş dori (n.r. - să joace la Rapid în Liga 1). Ăsta a fost visul meu de când am plecat de la echipă, am zis că vreau să mă întorc să mă retrag la Rapid. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă a mea, am jucat aproape şapte ani şi mi-aş dori să mă retrag de la Rapid.

Înseamnă mult pentru suporteri noul stadion, pentru că eu zic că era nevoie de o schimbare, chiar dacă o să ne fie dor de bătrânul Giuleşti. Cred că era necesară schimbarea", a declarat Ovidiu Herea pentru Telekom Sport.  

De asemenea, Herea a vorbit şi despre nivelul Ligii 1 faţă de perioada sa de glorie în Giuleşti: "Dacă e să raportăm la ceea ce era pe vremea mea, cu siguranţă este un nivel mai scăzut. Pe vremea noastră erau şapte, opt echipe care se băteau la primele locuri, la cupele europene. Ţin minte că erau şi şase echipe în cupele euriopene, aveam un parcurs lung. Atunci, dacă e să ne gândim, era un nivel mai bun în trecut", a mai spus mijlocaşul.  

 

Afla mai multe despre: ovidiu herearapidovidiu herea revenire rapid 

viewscnt
Articole similare