Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei trei fotbalişti de la FCSB ajunşi la U21 puteau fi la naţionala lui Rădoi! Dezvăluiri dinspre FRF: "Ar fi vrut să-i ia, de lot"

EXCLUSIV | Cei trei fotbalişti de la FCSB ajunşi la U21 puteau fi la naţionala lui Rădoi! Dezvăluiri dinspre FRF: "Ar fi vrut să-i ia, de lot"

Echipa națională

Comentarii

Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a vorbit despre selecţia făcută de Mirel Rădoi şi Adi Mutu. Despre selecţionerul naţionalei mari, Vochin a dezvăluit că acesta "erau jucători la tineret pe care Mirel ar fi vrut să-i ia, de lot, nu de primă echipă".

Ce fotbalişti de la FCSB puteau fi convocaţi la naţionala mare

Mirel Rădoi şi Adi Mutu au anunţat loturile naţionalei mari, respectiv naţionalei U21, iar Andrei Vochin a vorbit despre selecţie. Consilierul lui Răzvan Burleanu a anunţat că fotbaliştii de la FCSB, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan şi Denis Haruţ au ajuns în vederile lui Mirel Rădoi. Cei trei fac parte din lotul naţionalei mici, care va juca la EURO din Ungaria. 

”Obiectivul numărul 1, în momentul ăsta, este naţionala mare. Adică n-a mai existat în ultimii trei ani un astfel de moment în care naţionala mare să nu aibă nevoie de anumiţi jucători. Tot timpul, în momentul în care naţionala mică era angrenată în calificare, naţionala mare era într-o zonă de Liga Naţiunilor, să spunem. 

Adică o competiţie care nu era decisivă până la urmă pentru atingerea unor obiectiv. De câte ori naţionala mare a fost în situaţia de a atinge un obiectiv, atunci a făcut ceea ce a făcut şi Mirel acum. Adică a avut această prioritate în a alege jucătorii. 

Dar cred că mai erau jucători la tineret pe care Mirel ar fi vrut să-i ia, de lot, nu de primă echipă şi cred că a raţionat bine (n.r. - Te gândeşti la Moruţan?) De ce nu? La Moruţan, la Olaru, la postul de fundaş dreapta, care este cu atâtea probleme, de ce nu Haruţ? Adică puteau fi nişte variante care puteau fi luate în calcul la un moment dat”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

România, U21, la EURO

În primă fază se vor juca meciurile din faza grupelor, în perioada 24-30 martie. A doua fază se va juca în perioada 31 mai - 6 iunie, când se vor disputa meciurile eliminatorii. Campionatul European de Tineret este găzduit de Ungaria şi Slovenia. Componentă a grupei A, România U21 va juca toate meciurile la Budapesta.

Programul României U21 la Campionatul European de Tineret

  • România - Olanda, 24 martie, de la 22:00
  • Ungaria - România, 27 martie, de la 19:00
  • Germania - România, 30 martie, de la 19:00

 

 

Afla mai multe despre: andrei vochinmirel radoiadrian mutuechipa nationalaromaniaromania u21 

viewscnt
Articole similare