Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj aplaudă revenirea lui Papură pe banca „U” Craiova. Reacţia lui Panduru: „Nu cred că sifona"

EXCLUSIV | CFR Cluj aplaudă revenirea lui Papură pe banca „U” Craiova. Reacţia lui Panduru: „Nu cred că sifona"
Comentarii

CFR Cluj speră să scape de „U” Craiova în lupta la titlu odată cu plecarea lui Victor Piţurcă din Bănie. Cel puţin acest lucru îl lasă oficialii campioanei să se înţeleagă. Invitat la Telekom Sport, în emisiunea Sport Center, Marius Bilaşco s-a declarat încântat de revenirea lui Papură pe banca oltenilor.

În calitate de antrenor al Craiovei, Papură s-a duelat o singură dată cu CFR Cluj şi a pierdut. S-a întâmplat pe 12 mai 2019, în play-off-ul sezonului trecut, atunci când ardelenii s-au impus cu scorul de 1-0. În prezent, CFR Cluj este pe locul 1 în Liga 1, cu 44 de puncte, şapte peste gruparea alb-albastră. 

(Dacă va continua Papură la Craiova) 
„Da. De ce nu? A fost dinainte, a rămas şi lângă Piţurcă, ştie lotul şi cred că nu a avut rezultate proaste la Craiova”, a declarat oficialul celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco.

Pe de altă parte, expertul Telekom Sport, Basarb Panduru, nu crede că Papură are vreo legătură cu plecarea lui Piţurcă de la Craiova. Antrenorul în vârstă de 46 de ani este cunoscut pentru faptul că este un apropiat al finanţatorului Mihari Rotaru.

„Mi-e greu să cred că Papură "sifona". Piţurcă te simte şi te dă la o parte”, a afirmat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: papuracraiovacfr clujbilasco 

viewscnt
Articole similare