Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj se mândreşte cu încă o lovitură. Bogdan Mara: ”A venit şi a semnat contractul. Îl voiam încă de anul trecut”

EXCLUSIV | CFR Cluj se mândreşte cu încă o lovitură. Bogdan Mara: ”A venit şi a semnat contractul. Îl voiam încă de anul trecut”

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, spune că este foarte bucuros că a reuşit să-l transfere pe Giuseppe De Luca. Atacantul italian a semnat duminică înţelegerea cu CFR Cluj.

CFR Cluj a făcut câteva transferuri interesant în această vară şi unul dintre ele este cel al lui Giuseppe De Luca. În vârstă de 26 de ani, De Luca a jucat anul trecut la Virtus Entella, dar aparţinea de Atalanta. Bogdan Mara spune că a vrut să-l aducă la Cluj încă din vara trecută, dar Atalanta s-a opus. A reuşit până la urmă să-l transfere şi spune că este un jucător care-şi va pune amprenta pe fotbalul din Liga 1. Giuseppe De Luca a semnat duminică înţelegerea cu CFR Cluj.

”De Luca a semnat şi el în această zi (n.r. duminică), a semnat un contract cu CFR. E un jucător pe care ni l-am dorit... Vă spun sincer acum, că multă lume nu ştie, ni l-am dorit de anul trecut. De un an de zile noi l-am dorit pe De Luca. Dar, din păcate, nu am reuşit să îl luăm vara trecută, pentru că el aparţinea de Atalanta şi ne-am lovit de refuzul celor de la Atalanta în a-l achiziţiona în urmă cu un an de zile. Dar, până la urmă am reuşit în acest an, pentru că, e clar, CFR-ul, prin ceea ce a realizat anul trecut, că a câştigat campionatul şi joacă în preliminariile Champions League, poate să atragă mult mai mulţi jucători de valoare. Şi De Luca a acceptat să vină şi să se alăture proiectului nostru”, a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Directorul sportiv al CFR-ului susţine că a fost o campanie reuşită de transferuri. Mara consideră că mutările făcute de campioană în această vară au întărit foarte mult echipa şi a vorbit despre fiecare în parte:

”Momentan, uşor-uşor, ne apropiem de finalul perioadei de transferari. Pentru că am reuşit, în primul rând, să îl aducem pe Manea, care era un jucător extrem-extrem de important pentru noi. Manea, care a fost integralist şi un jucător exponenţial anul trecut. N-a fost uşor, dar, până la urmă, am reuşit să îl aducem alături de noi. Apoi, cred că un mare câştig o să avem prin aducerea lui Males, un jucător care anul trecut a fost căpitanul lui Rijeka, campioana Croatiei şi un jucător care a jucat foarte multe meciuri în Europa League. Şi apoi a venit Adam Lang, un jucător, la fel, considerăm noi, un jucător extrem de important, un jucător care a evoluat integralist în toate meciurile Ungariei la EURO 2016 şi un jucător care a jucat în prima ligă din Franţa, şi un jucător pe care noi l-am achiziţionat, nu este un împrumutat”, a mai spus Bogdan Mara.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujbogdan marade luca 

viewscnt
Articole similare