Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chindia Târgovişte, încurcată de cazul de coronavirus depistat la Dinamo! Viorel Moldovan îşi fac griji: "Nu este după dorinţa noastră ceea ce se va întâmpla"

EXCLUSIV | Chindia Târgovişte, încurcată de cazul de coronavirus depistat la Dinamo! Viorel Moldovan îşi fac griji: "Nu este după dorinţa noastră ceea ce se va întâmpla"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, susţine că apariţia cazului de coronavirus de la Dinamo dă peste cap programul echipei, în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Caz de coronavirus la Dinamo! Prima reacţie dinspre Chindia Târgovişte

Dinamo şi Chindia Târgovişte ar fi trebuit să se întâlnească sâmbătă, de la 20:00, în direct la Telekom Sport, dar partida e în pericol să fie reprogramată. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Telekom Sport. Justin Ştefan a explicat pe larg situaţia de la Dinamo. 

De cealaltă parte, adversarii "câinilor" recunosc că situaţia i-a luat prin surprindere. Viorel Moldovan susţine că nu ştie ce se va întâmpla şi că programul va fi mult mai dificil, pe finalul acestui play-out: 

”Am auzit şi noi de această veste de la Dinamo. Noi eram pregătiţi să începem reluarea campionatului, dar nu este după dorinţa noastră ceea ce se va întâmpla după depistarea acestui caz de coronavirus. Normal că ne dorim să terminăm repede acest sezon, în condiţiile în care este un sezon destul de comasat şi nu ne avantajează amânarea acestei partide. Aşteptăm hotărârea autorităţilor pe care suntem obligaţi cu toţii să o respectam”, a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

Magazinerul lui Dinamo, depistat pozitiv cu coronavirus

Dinamo pare blestemată. Clubul din "Ştefan cel Mare" are probleme cu rezultatele, cu implicarea conducerii, iar acum s-a ales şi cu primul caz de coronavirus din fotbalul românesc. 

Telekom Sport a anunţat că magazinerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Din informaţiile Telekom Sport, ieri dimineaţă (n.r. miercuri) au fost testaţi toţi angajaţii lui Dinamo. Pentru jucători a fost al patrulea test pentru coronavirus, însă până acum toate au ieşti negative. Rezultatele testelor au venit în această dimineaţă şi cei de la Dinamo au avut în şoc: magazinerul echipei a ieşit pozitiv. Din fericire, toate celelate teste pentru COVID-19 au ieşit negative.

Declaraţii surprinzătoare făcute de Florin Prunea după cazul de coronavirus de la Dinamo

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targovistedinamodinamo coronavirus 

viewscnt
Articole similare