Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ciprian Marica regretă retragerea lui Gigi Becali din viaţa publică! "Avea un rol important". Finanţatorul FCSB, considerat un "pion important"

EXCLUSIV | Ciprian Marica regretă retragerea lui Gigi Becali din viaţa publică! "Avea un rol important". Finanţatorul FCSB, considerat un "pion important"

FCSB

Comentarii

Patronul Farului Constanţa, Ciprian Marica, regretă retragerea finanţatorului FCSB, Gigi Becali, din viaţa publică. Fostul atacant al naţionalei susţine că fotbalul are nevoie de omul de afaceri controversat.

Ciprian Marica aşteaptă revenirea lui Gigi Becali: "Era de aşteptat că va obosi"

Gigi Becali continuă să se implice la FCSB, dar a făcut un pas în spate în privinţa apariţiilor publice. Omul de afaceri refuză să mai ofere interviuri şi să-şi mai critice fotbaliştii, dar Ciprian Marica e de părere că fotbalul românesc are de pierdut. 

Fostul atacant de la FCSB a vorbit despre modul în care s-a implicat Gigi Becali în fotbalul românesc: "Fotbalul din România e trist. Gigi Becali avea un rol important, aşa cum Dinamo are nevoie de Steaua, Steaua are nevoie de Dinamo. Dacă dispare Dinamo, va fi un gol fantastic rămas acolo. Oamenii nu înţeleg câtă nevoie e de această rivalitate, de această concurenţă care să existe. 

Gigi Becali era un pion important în menţinerea focusului oamenilor pentru sport şi pentru fotbal. M-a surprins, dar totodată era de aşteptat că va obosi, pentru că era cel mai mediatizat om din fotbal şi omul care ţine în viaţă fotbalul românesc. El a reuşit cam cele mai mari transferuri, el a făcut cele mai mari transferuri de la Viitorul, nu ştiu unde era Viitorul fără Becali, Botoşani, Astra. 

Este trist fotbalul fără Gigi Becali. Chiar dacă de multe ori a spus lucrurilor pe nume aşa cum le-a gândit şi le-a crezut, sunt alte lucruri pozitive pe care le-a făcut, care anulează lucrurile rele pe care le-a făcut", a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaliciprian maricafcsb 

viewscnt
Articole similare