Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv, preşedinte Poli Iaşi: ”Noi ne dorim să jucăm duminică. Sperăm să fie şi Academica de acord”

EXCLUSIV Ciprian Paraschiv, preşedinte Poli Iaşi: ”Noi ne dorim să jucăm duminică. Sperăm să fie şi Academica de acord”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a anunţat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, că unul dintre fotbaliştii săi a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Ulterior, pe aceeaşi pagină, Poli Iaşi a revenit cu clarificări: ”ÎN URMA RETESTARII, REZULTATUL JUCĂTORULUI NOSTRU ESTE NEGATIV! Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este aşteptat peste aproximativ 5 ore", este mesajul publicat de Poli Iaşi pe pagina oficială de Facebook.

În direct la Telekom Sport, preşedintele ieşenilor, Ciprian Paraschiv a mărturisit că după încă un test care se va efectua în această seară, dacă totul este în regulă, echipa sa ar dori să joace chiar duminică meciul cu Academica Clinceni:

”Un jucător s-a simţit destul de rău după meciul cu Dinamo, iar în a şasea zi i-am făcut testarea, a ieşit negativ. A jucat cu Viitorul, joi seara când am ajuns la Bucureşti am prelevat acele probe, am făcut testarea din nou, iar azi în jurul orei 13.00 am primit rezultatele, acelaşi jucător a ieşit pozitiv.

Am decis să mergem şi la altă clinică să facem din nou testarea, unde ni s-a zis foarte clar că e negativ. Pentru înlăturarea oricărui dubiu am mai făcut o testare în această seară şi mâine dimineaţă primim rezultatele.

Noi dorim să jucăm mâine, dacă tot am făcut deplasarea la Bucureşti.

A fost puţină panică, toţi ne-am îngrijorat pentru că ne gândeam că au fost mulţi contacţi. Sperăm că a treia testare să fie în regulă. El se simte foarte bine” a declarat oficialul echipei moldave.

Afla mai multe despre: ciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare