Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Claudiu Keşeru n-a impresionat la primul meci în tricoul UTA-ei. Panduru a pus ”tunurile” pe atacant: ”Nu joacă. Nici nu-l vezi”

EXCLUSIV Claudiu Keşeru n-a impresionat la primul meci în tricoul UTA-ei. Panduru a pus ”tunurile” pe atacant: ”Nu joacă. Nici nu-l vezi”

UTA

Comentarii

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa UTA Arad, scor 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

EXCLUSIV Claudiu Keşeru n-a impresionat la primul meci în tricoul UTA-ei. Panduru a pus ”tunurile” pe atacant: ”Zici că nu joacă. Nici nu-l vezi”

FC Argeş a deschis scorul în minutul 2, prin fotbalistul din Madagascar Dorian Bertrand.

Fostul jucător al celor de la Nancy a reuşit dubla în minutul 54, atunci când a înscris din pasa lui Jakolis.

MM Stoica a urmărit partida FC Argeş - UTA Arad şi l-a criticat pe Claudiu Keseru. Căpitanul UTA-ei nu s-a remarcat azi, motiv pentru care MM Stoica s-a declarat nemulţumit de atitudinea atacantului. 

"Keşeru a atins mingea prin minutul 30 prima dată. Până atunci, l-a certat şi pe antrenor, a certat şi vreo doi jucători. Ok, eşti Keşeru, dar nu ştiu dacă ajuţi cu ceva UTA cu atitudinea asta.

Cu mâinile pe sus, că ţi-o dă ăla greşit... asta a fost marea problemă a lui Keşeru în ultimul timp. Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi. Nu vine la un-doi, nimic", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Claudiu Keşeru (35 de ani) a semnat cu UTA un contract valabil 3 ani. El s-a despărţit de FCSB şi a semnat cu UTA Arad din postura de jucător liber de contract. Keşeru a fost adus la FCSB pentru a marca goluri, dar atacantul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, alături de Budescu. Atacantul nu a mai prins echipa, iar în multe meciuri nu a fost introdus de Toni Petrea pe teren nici măcar din postura de rezervă. 

În sezonul trecut, internaţionalul român a strâns 19 meciuri pentru FCSB, a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. În majoritatea meciurilor în care a jucat, Keşeru a fost introdus pe teren din postura de rezervă. 

VIDEO FC Argeş - UTA Arad 2-0. Bertrand a reuşit dubla la debut

FC Argeş: Greab - Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici - Meza Colli, Njike – Jakolis (Julio Donisa 71’), A. Calcan (Raynov 72’), Bertrand (Turda 72’) - Al. Işfan. Antrenor Andrei Prepeliţă.

UTA Arad: Fl. Iacob – Vukcevic (Erico da Silva 60’), Hoxkhallari, Benga, Dobrescu (Şteau 86’) - Batha, Fl. Matei (Cascini 46’) – Ubbink (Stahl 60’), Miculescu, Otele - Keşeru. Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene: Meza Colli 32 / Vukcevic 6, Batha 84, Hoxkhallari 90+6

Arbitri: Marcel Bîrsan – Vasile Marinescu, Adrian Vornicu – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache – Sebastian Eugen Gheorghe

Observator: Alexandru Deaconu

Afla mai multe despre: claudiu keseruuta arad,  

viewscnt
Articole similare