Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Colegul lui Alex Chipciu de la naţională susţine transferul mijlocaşului: "Dacă merge acolo, o să fie bine pentru el"

EXCLUSIV | Colegul lui Alex Chipciu de la naţională susţine transferul mijlocaşului: "Dacă merge acolo, o să fie bine pentru el"

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung jr. a vorbit despre posibilul transfer al colegului său de la naţională, Alex Chipciu. Fotbalistul lui Anderlecht nu mai intră în planurile belgienilor, iar acum ar putea alege Turcia, pentru a prinde mai multe minute. Fostul jucător al lui FCSB e dorit de echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantepspor.

Alex Chipciu, dorit de Marius Şumudică la Gaziantep

Presa din Belgia a sccris, în ultimele zile, despre interesul turcilor de la Gaziantepspor în privinţa lui Alex Chipciu, care ar avea asigurate mai multe minute sub comanda lui Marius Şumudică. Antrenorul şi-a adus jucători români la echipele pe care le-a antrenat în străinătate, iar fotbalistul de bandă ar putea fi următorul. 

Portarul lui Kayserispor, Silviu Lung jr., a susţinut că mutarea ar fi una benefică atât pentru Chipciu, cât şi pentru Marius Şumudică: "Cred că e un transfer bun pentru el. Alex are o experienţă internaţională deosebită, este un jucător valoros şi cred că, dacă o să meargă acolo, o să fie bine atât pentru Şumi, cât şi pentru el", a declarat Silviu Lung jr. pentru Telekom Sport. 

Becali l-a vrut la FCSB, Piţurcă l-a aşteptat la U Craiova

Becali îl dorea insistent pe Alexandru Chipciu la FCSB în special pentru a-l folosi pe postul de fundaş dreapta. Claudiu Belu a fost tras pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor, în timp ce internaţionalul de tineret, Cristi Manea (22 de ani) a fost pus la zid în nenumărate rânduri de Gigi Becali.

În acest context, Alexandru Chipciu era o variantă din ce în ce mai serioasă. Putea juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca aripă dreapta. Sosirea sa îl putea ajuta pe Vintilă să-i odihnească pe rând pe Creţu şi pe Dennis Man, fotbalişti importanţi în angrenajul gândit de antrenorul FCSB-ului. Chipciu ar fi fost în plus un nume cu greutate in vestiar. Are 7 trofee la FCSB şi alte 2 la Anderlecht, fiind campion al României şi al Belgiei.

46 de selecţii are în naţionala României Alex Chipciu şi 168 de meciuri în tricoul FCSB-ului

800 de mii de euro este cota lui Alexandru Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: alex chipciugaziantepsporalex chipciu transferalex chipciu gaziantepspormarius sumudicsilviu lung 

viewscnt
Articole similare