Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Comentariu direct despre transferul lui Sorescu la FCSB: "Toată lumea merge unde-s bani"

EXCLUSIV | Comentariu direct despre transferul lui Sorescu la FCSB: "Toată lumea merge unde-s bani"

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Dănuţ Lupu a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB, după trecutul său dinamovist. Lupu a spus că în ziua de azi nu mai există rivalităţile de altă dată şi "toată lumea merge unde-s bani".

FCSB s-a înţeles cu Rakow pentru un împrumutu cu opţiune de cumpărare pentru Deian Sorescu, jucător care a bătut palma cu "roş-albaştri" de câteva zile. Dănuţ Lupu, fostul fotbalist al lui Dinamo, a comentat trecerea fostului căpitan din Ştefan cel Mare la rivală.

EXCLUSIV | Comentariu direct despre transferul lui Sorescu la FCSB: "Toată lumea merge unde-s bani"

Deian Sorescu, fost căpitan la Dinamo, s-a înţeles cu FCSB şi transferul său de la Rakow va oficializat în curând.

Cu prilejul transferului lui Sorescu la FCSB, Dănuţ Lupu a comentat, pentru Orange Sport, mutarea şi a spus că "toată lumea merge unde-s bani" şi că "nu mai există dinamovişti sau stelişti".

Dănuţ Lupu a spus că suporterii lui Dinamo îl vor înjura pe Deian Sorescu: "Au mai fost, de la Dănciulescu încoace s-au cam perindat mai mulţi. În ziua de azi nu mai există dinamovişti sau stelişti, nu mai sunt vremurile de altădată, acum toată lumea se duce unde-s bani. Nu ştiu cât va avea puterea să suporte injuriile la care va fi supus pe toate stadioanele pe care va juca, fiindcă ştiţi foarte bine, sunt dinamovişti cam peste tot în ţară şi nu cred că o să-l aplaude", a spus Dănuţ Lupu, la Orange Sport.

Deian Sorescu a jucat 14 meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: danut lupudeian sorescudinamofcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare