Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Comparat cu Leo Messi de americani, Alex Mitriţă răspunde: ”S-a ajuns prea departe!”

EXCLUSIV Comparat cu Leo Messi de americani, Alex Mitriţă răspunde: ”S-a ajuns prea departe!”

Stranieri

Comentarii

La fel de modest şi cu picioarele pe pământ, Alexandru Mitriţă a răspuns cu eleganţă atunci când i s-a amintit că a fost comparat de americani cu Leo Messi.

Mitriţă a revenit în România şi a asistat la partida dintre Academica Cliceni  şi U Craiova (0-0). Cu ochii pe foştii săi coechipieri, Mitriţă a găsit timp pentru a discuta şi cu reporterul Telekom Sport Eduard Zelgin.

Vedetă în Major League Soccer şi lăudat de jurnaliştii americani care l-au comparat cu Leo Messi, Mitriţă a demonstrat încă o dată că rămâne cu un fotbalist cu picioarele pe pământ: ”S-a ajuns prea departe cu Messi” a explicat Alex Mitriţă.

”Mi-am făcut foarte bine treaba şi sunt foarte fericit că sunt apreciat, că mi-am făcut treaba bine” a mai spus Mitriţă pentru Telekom Sport. ”Am jucat bine şi mi-am ajutat echipa cât am putut şi sper ca şi anul viitor să o fac cât mai bine!” a mai declarat fostul star din Bănie, în exclusivitate pentru Telekom Sport. "Ne aşteptam să ajungem mult mai departe, avem o echipă foarte bună. Toţi din jurul echipei se gândeau la primul loc, la câştigarea campionatului, dar nu s-a putut. Anul viitor sper să facem o figură mult mai frumoasă” a încheiat Mitriţă.

29 de meciuri are Alex Mitriţă în Major League Soccer
12 goluri a marcat pentru NYFC
3 pase de giol alre Mitriţă în MLS
6 milioane de euro este cota sa de piaţă

Afla mai multe despre: alex mitriţă,  

viewscnt
Articole similare