Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concluziile lui Florin Bratu după primele trei amicale din cantonamentul din Polonia

EXCLUSIV | Concluziile lui Florin Bratu după primele trei amicale din cantonamentul din Polonia

Superliga

Comentarii

Dinamo se descurcă excelent în cantonamentul din Polonia, cu două victorii şi un egal. Florin Bratu se declară mulţumit de echipă, dar spune că încă n-a ales un prim ”11”.

Dinamo se pregăteşte intens pentru noul sezon şi rezultatele sunt îmbucurătoare pentru suporterii echipei din Ştefan cel Mare. ”Câinii” au învins cu 4-0 pe Olimpia Elblag, cu 3-0 pe Arka Gdynia şi au făcut 1-1 cu Zaglebie Lubin. Florin Bratu spune că este mulţumit de ceea ce au arătat jucătorii săi şi urmează să cristalizeze un prim ”11”.

”În acest cantonament jucăm cu adversari de primă mână din Polonia. Le-am ţinut faţă până acum, a fost bine ca intensitate. Mai este de lucru, dar mă bucur că jucătorii mei se ţin de rezultat. Ţin de joc, avem ocazii, suntem o echipă în continuare în creştere, dar se poate şi mai bine. Încă nu am cristalizat un prim ”11”, mai avem două jocuri amicale. Dar, după aceste două meciuri amicale, dând şanse tuturor, o să îmi fac o idee despre cum vom aborda prima etapă în România.

Va fi un campionat aprig, un campionat în care toată lumea va dori să câştige. Echipele care anul trecut s-au bătut la retrogradare anul acesta nu mai vor această experienţă. Trebuie să fim concentraţi şi pregătiţi pentru un campionat dificil, tare, un campionat cu antrenori care îşi doresc să câştige”,
a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoflorin bratuliga 1 

viewscnt
Articole similare