Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Concluziile lui Panduru după mandatul lui Petrea pe banca FCSB-ului: "Nu ştiu dacă l-a ajutat cu ceva această experienţă"

EXCLUSIV | Concluziile lui Panduru după mandatul lui Petrea pe banca FCSB-ului: "Nu ştiu dacă l-a ajutat cu ceva această experienţă"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut şi ultimul meci disputat în actualul sezon al Ligii I, scor 0-2, în deplasarea de la CFR Cluj, iar acum roş-albaştrii se pregătesc pentru o nouă schimbare de antrenor.

Venit pe banca tehnică ce FCSB-ului în iulie 2020, Toni Petrea s-a despărţit de echipa roş-albastră după înfrângerea suferită în meciul cu CFR Cluj, scor 0-2. 28 de victorii, 8 remize şi 12 înfrângeri a înregistrat antrenorul de 46 de ani, perioadă în care a şi cucerit un trofeu, Cupa României, în 2020. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, Dinu Todoran o va prelua pe FCSB.

"Îmi pare rău de el, îl cunosc. A fost şi în staff-ul lui Reghecampf. E clar că acum îl cunoaşte lumea, dar nu ştiu dacă-l ajută la ceva. Nu ştiu dacă prinzi un contract în străinătate, nu ştiu dacă te pune cinvea în România, nu ştiu dacă te pune cineva în Liga 2. Dacă luai campionatul, rămânea în CV" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

”După meciul CFR-ului cu Botoşani am luat decizia de a pleca, când n-am mai avut şanse la titlu. Mi se termina contractul. Cel mai mult a contat dezamăgirea necâştigării titlului. Acesta a fost obiectivul şi cred că e normal să fac un pas în spate” , a declarat Toni Petrea după meciul cu CFR.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare