Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Condiţiile speciale ale naţionalei din Israel la Bucureşti, în preajma duelului cu România

EXCLUSIV | Condiţiile speciale ale naţionalei din Israel la Bucureşti, în preajma duelului cu România
Comentarii

Fotbaliştii naţionalei României va întalni sâmbătă, 9 septembrie la ora 21:45 pe teren propriu naţionala Israelului. Israelienii au parte de condiţii speciale înaintea partidei decisive din Grupa I.

Jucătorii israelieni vor sărbători începând cu această seară, în jurul orei 20 până mâine seară o sărbătoare numită Şabat, sărbătoare în care israelienii sunt nevoiţi să se odihnească fără să se ocupe de vreo activitate, în acest timp.

Conform surselor Orange Sport, naţionala Israelului va mânca un tip special de carne, kosher, marcată cu ştampila rabinului.

Totodată, stafful şi jucătorii Israelului ocupă un întreg etaj al hotelului Marriott, păziţi foarte atent de Mosad şi Serviciile Române.

Un fapt interesant despre imnul statului Israel, numit "Hatikva", care leagă cele două ţări este originea sa.

Compozitorul imnului israelian este Samuel Cohen, născut în Moldova.

Melodia imnului este inspirată din din popularul cântec moldovenesc, cunoscut şi în România drept "Cucuruz cu frunza-n sus".

Cele două echipe sunt într-un duel direct pentru locul 2 ocupat în Grupa I din preliminariile pentru Euro 2024.

România şi Elveţia sunt singurele echipe din grupă, neînvinse după primele 4 etape.

Naţionala României ocupă în acest moment poziţia a doua în grupă, cu opt puncte în timp ce naţionala statului Israel este pe locul trei, cu şapte puncte.

În cazul unei victorii pe Arena Naţională, România se va îndepărta de rivalele la ultimul loc calificabil la Euro din grupă. 

Valoarea lotului a adversarei noastre de sâmbătă seară, Israel este de 65 de milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Cel mai valoros jucător este Marcus Solomon, noul jucător al celor de la Tottenham Hotspur, cu o cotă de piaţă de 18.000.000 de euro. 

 

 

Afla mai multe despre: israelromânia 

viewscnt
Articole similare