Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Conducerea Farului se declară dezamăgită de atitudinea lui Paul Iacob: ”Hagi i-a dat şansa de a juca la prima echipă şi el simulează în halul ăsta”

EXCLUSIV Conducerea Farului se declară dezamăgită de atitudinea lui Paul Iacob: ”Hagi i-a dat şansa de a juca la prima echipă şi el simulează în halul ăsta”

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Bivolaru, directorul general al clubului, l-a criticat dur pe Paul Iacob după meciul Farul - Chindia, scor 0-1.

Conducerea Farului se declară dezamăgită de atitudinea lui Paul Iacob: ”Hagi i-a dat şansa de a juca la prima echipă şi el simulează în halul ăsta”

Jefte Betancor (28 de ani), golgeterul la zi al Ligii 1, a rezistat pe teren doar 30 de minute în confruntarea dintre Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte, scor final 0-1. 

Betancor l-a lovit cu cotul, în spate, pe Paul Iacob, fundaşul dâmboviţenilor, la un duel petrecut în careul Chindiei. 

Poziţionat excelent, arbitrul Horia Mladenovici n-a stat pe gânduri: i-a arătat „roşu” direct!

Cristi Bivolaru, directorul general al clubului, l-a criticat dur pe Paul Iacob, cel care a provocat eliminarea lui Jefte în prima repriză. 

”Erau pregătire artificiile pentru aniversarea lui Gică. În primul rând trista pentru el pentru că el e principalul actor şi chiar nu merită aşa o aniversare dar s-a mai întâmplat şi în alte dăţi. Probabil că se va mai întâmpla şi în viitor. 

E un rezultat nemeritat, mincinos şi datorat în mare parte de decizia arbitrilor. Am văzut, am revăzut reluările.

E o şicanare reciprocă, o ripostă puţin mai agresivă.... un cot aplicat în spatele lui Iacob. Sunt extrem de dezamăgit de atitudinea lui Iacob, pentru că nu credeam vreodată că un jucător crescut aici căruia Hagi i-a dat şansa de a juca la prima echipă şi pe urmă l-a transferat la Chindia... să simuleze în halul ăsta un astfel de contact!

E o decizie total eronată după părerea noastră şi care influenţează în bună măsura rezultatul meciului. Am pierdut 3 puncte nemeritat”, a declarat Cristi Bivolaru după meci.

Afla mai multe despre: cristi bivolarupaul iacobfarul constanta 

viewscnt
Articole similare