Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Constantin Zotta, comentariu ironic după Craiova - UTA: "S-a opus puţin şi Chivulete"

EXCLUSIV | Constantin Zotta, comentariu ironic după Craiova - UTA: "S-a opus puţin şi Chivulete"

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XX-a a Ligii I. Hora a fost eliminat, în minutul 90+4, pentru lovirea lui Papp, într-un moment în care balonul nu era în zona celor doi jucători.

Doar remiza albă in Bănie. CS Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 31 de puncte, in timp ce, UTA este pe locul 8, cu 27 de puncte. 

Constantin Zotta, comentariu ironic după Craiova - UTA: "S-a opus puţin şi Chivulete"

Partida dintre Universitatea Craiova şi UTA Arad din etapa cu numărul 20 a Ligii 1 a adus o nouă fază controversată de arbitraj. 

Miculescu a avut parte de o ocazie importantă, care insă nu a fost finalizată. Cei de la UTA au cerut penalty după ce Nicuşor Bancu pare că l-a doborât în careu pe Erico da Silva!

Constantin Zotta a analizat fazele de arbitraj de azi şi a considerat că oaspeţii au fost dezavantajaţi de arbitraj!

"Concluzia este că Universitatea Craiova nu depăşeşte momentul prost. Sunt deja la a 6-a etapă fără victorie. Sunt rezultate foarte modeste, vedem un joc slab cu foarte multe greşeli. Au încercat să crească ritmul dar asta a dus la greşeli îndividuale. Trebuie felicitată UTA pentru că are aceeaşi idee de joc oriunde joacă. I-a lipsit doar luciditatea în faţa porţii. S-a opus puţin şi Chivulete în acest meci. 

In minutul 29 mi se pare că este penalty pentru UTA, la cum este spaţiul liber acolo, Chivulete ar fi trebuit să vadă faza respectivă. Este un arbitru care poate să fie considerat cu experienţă... La faza cu cartonaşul roşu pentru Hora eu zic că totuşi arbitrii şi asistenţii sunt foarte temători când dau cartonaşul roşu. Deci aş merge pe mâna asistentului aici", a declarat Constantin Zotta pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: uta araduniversitatea craiovaconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare