Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu, atac necruţător la adresa lui Contra: "A adus jucători expiraţi care n-aveau ce căuta la Dinamo!"

EXCLUSIV Cornel Dinu, atac necruţător la adresa lui Contra: "A adus jucători expiraţi care n-aveau ce căuta la Dinamo!"

Superliga

Comentarii

Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu, a comentat rezultatul meciului dintre Steaua şi Dinamo, dar a făcut acuzaţii şi la adresa fostului antrenor al "câinilor", Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale.

"Chiar dacă sunt mai pretenţios, Steaua-Dinamo a fost un joc bun din toate punctele de vedere. Onorat în mare de amblele echipe, pentru că Dinamo a avut din fericire, cu totul altă faţă, dar doar 55-60 de minute cât a rezistat din punct de vedere fizic şi la un joc pe care l-a gândit noul antrenor, Miriuţă. Un joc eficient, realmente modern, un joc plăcut pentru cei care vor să discearnă şi frumuseţea dintre mişcările jucătorilor şi ansamblul echipei. A fost nepersmisă poziţia lui Filip asupra lui Momcilovici. L-a scăpat şi au marcat. Dinamo a pus probleme chiar şi după aceea", a spus Dinu la Minutul 91.

"În vară, Ionuţ Negoiţă a crezut în nişte oameni, le-a dat mână liberă unora care aveau putere de decizie. Măsurile pe care le-au luat s-au dovedit păguboase! Mă refer la periaoda lui Contra, care începe cu un şoc pozitiv în iarnă, după care n-a mai avut mijloacele necesare de a veni cu ceva nou, atitudine etc...

De fapt, Contra a spus că e lipsit de experienţă şi n-a terminat pe nicăieri sezoanele fotbalistice! A fost un jucător incontestabil, dar care trebuie să-şi dea seama că vestiarul trebuie întreţinut cu măsuri eficiente şi nu cu dezbinare, din nepricepere, sau alte tentaţii păguboase. La o echipă trebuie să păstrezi ce e bun şi să aduci de ce ai nevoie. Au venit patru, cinci jucători care n-aveau ce căuta la Dinamo.

Jucători expiraţi, veniţi după accidentări, care n-au adus absolut nimic echipei. Cea mai mare greşeală a fost că n-a contat pe jucători tineri, care puteau reprezenta ceva valoros pentru echipă. Nu-mi place deloc de Katsikas, care e lent chiar şi pentru Sirtaki. Nu se poate să scapi de Olteanu, Popescu, Dandea, Târcoveanu, Bumba, Popa etc...", a mai spus "Mister".

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoscandaldeclaratiiexclusivcosmin contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare