Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, critici dure la adresa lui Dică: ”Deja nu mai eşti antrenor în astfel de situaţii!” Despre Alibec: ”O ţaţă isterică!”

EXCLUSIV | Cornel Dinu, critici dure la adresa lui Dică: ”Deja nu mai eşti antrenor în astfel de situaţii!” Despre Alibec: ”O ţaţă isterică!”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a avut o poziţie foarte critică faţă de faza în care Denis Alibec i-a reproşat vehement lui Nicolae Dică faptul că l-a înlocuit cu Gnohere. Colaboratorul Telekom Sport a pus la îndoială şi aptitudinile staff-ului lui Nicolae Dică.

Denis Alibec a ieşit din nou în evidenţă printr-o scenă negativă. La derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1, i-a cerut socoteală lui Nicolae Dică pentru faptul că l-a înlocuit cu Gnohere: ”De ce mă scoţi pe mine, mă?”, a ţinat Alibec la antrenorul său. Cornel Dinu spune că o astfel de situaţie i-a ştirbit lui Nicolae Dică orice autoritate în faţa jucătorilor:

”E ţaţa isterică. Când ajungi la astfel de situaţii, deja nu mai eşti antrenor. În primul rând, când intri în vestiar, în faţa jucătorilor trebuie să creezi o autoritate colegială, impusă prin valoare şi competenţă. Când scârţâi în antrenament şi joc... cum se spune, ”când stăpânul nu e acasă, joacă diavolii pe masă”. Diavolii pe masă sunt jucătorii, în sensul acesta. Alibec nu mă surprinde”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Fostul mare jucător al lui Dinamo şi-a pus semne de întrebare şi în privinţa preparatorului fizic de la FCSB, în condiţiile în care spune că patru dintre cei mai importanţi jucători au mari probleme de greutate:

”Nu ştiu cine este preparator fizic la Steaua, dar uitaţi-va la Alibec câte kilograme cred că are în plus... La fel ca şi Cristi Tănase, care... Dacă stăm să ne gândim, se mişcă aşa ca nişte vădane în teren. Gnohere, la fel. Şi Budescu cred că la fel. Sunt vreo patru, după părerea mea. În privinţa acestor jucători, dă foarte mult de gândit, pentru că, per-total, este firesc ca randamentul echipei să aibă de suferit. Pentru că nu se mişcă cu aceeaşi rapiditate care ar fi necesară pentru a da coerenţă jocului şi finalitate. Când mai ai şi o raniţă de kilograme pe care o porţi după tine, ajungi mai târziu decât adversarul”, a mai spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: nicolae dicadenis alibeccornel dinufcsb 

viewscnt
Articole similare