Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, cuvinte mari despre un fotbalist de la FCSB! L-a asemănat cu marele Florea Dumitrache: "Seamănă izbitor cu el. Uitaţi-vă cum ţine mingea la picior!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, cuvinte mari despre un fotbalist de la FCSB! L-a asemănat cu marele Florea Dumitrache: "Seamănă izbitor cu el. Uitaţi-vă cum ţine mingea la picior!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani) a rostit cuvinte foarte frumoase despre Octavian Popescu (17 ani), noul "wonderkid" de la FCSB, pe care l-a asemănat cu Florea Dumitrache, fostul mare fotbalist dinamovist. Popescu a reuşit să-i capteze atenţia lui "Mister" chiar de la debutul său pentru echipa lui Gigi Becali (62 de ani).

Cornel Dinu, cuvinte mari despre Octavian Popescu, noul "wonderkid" al FCSB: "Uitaţi-vă cum ţine mingea la picior, seamănă cu Dumitrache!"

Octavian Popescu e unul dintre puştii apăruţi în echipa FCSB după valul de Coronavirus care a lovit formaţia roş-albastră în vară. Şi-a făcut remarcate calităţile, nu doar de antrenorul Toni Petrea, care l-a păstrat în anturajul echipei mari, ci şi de Cornel Dinu, unul dintre cei mai mari oameni de fotbal din România.

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu nu s-a sfiit să-l laude pe Octavian Popescu şi să-l asemene cu fostul mare dinamovist, Florea Dumitrache. "Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul ”Beatles”", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

De la debutul său în echipa mare a FCSB, din vară, Octavian Popescu a strâns şapte meciuri şi are în cont două pase de gol, în aproape 400 de minute cât a jucat. Pe 27 decembrie, acesta va împlini 18 ani şi mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024.

În februarie 2020, Octavian Popescu a semnat cu FCSB, liber de contract, de la U Craiova. Gigi Becali a fost ajutat de vărul său, Giovanni Becali, şi de Victor Piţurcă să-l transfere pe Popescu, conform Fanatik. Aflat în ultimul an de contract în Bănie, oltenii n-au reuşit să-l convingă pe Octavian Popescu să semneze o nouă înţelegere şi acesta a plecat liber la FCSB.

Afla mai multe despre: cornel dinuoctavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare