Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu despre cheia succesului la CFR Cluj: ”Au dovedit că sunt cea mai bună echipă din România”

EXCLUSIV Cornel Dinu despre cheia succesului la CFR Cluj: ”Au dovedit că sunt cea mai bună echipă din România”

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu consideră că echipa cea mai bună din campionat a cucerit titlul în acest sezon. Expertul Telekom Sport a găsit şi cheia succesului din Gruia.

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală.

Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 10, prin Nistor.

CFR Cluj a egalat, prin Vinicius, care a înscris în minutul 36, cu o lovitură cu capul, după un corner.

Echipa CFR Cluj a preluat conducerea, scor 2-1, în minutul 56, când Boli a înscris cu o lovitură cu capul din 7 metri.

Echipa clujeană şi-a mărit avantajul pe tabela de marcat. A marcat Deac, în minutul 77, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Cosic la Vinicius.

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu a comentat reuşita formaţiei lui Dan Petrescu şi a găsit cheia succesului vechii şi noii campioane a României:

”CFR s-a dovedit că este cea mai bună echipă din campionatul nostru. În acest playoff are doar 7 goluri primite, faţă de 14 cât are Universitatea Craiova. O axiomă care confirmă că echipa care primeşte cele mai puţine goluri, câştigă trofee” a explicat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinucfr cluj 

viewscnt
Articole similare