Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, despre Nelu Varga, patronul CFR-ului: "Le spune celor din club 'dacă nu faceţi ca mine, vă leg de maşină şi vă târâi prin tot Clujul'. Am auzit şi eu"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, despre Nelu Varga, patronul CFR-ului: "Le spune celor din club 'dacă nu faceţi ca mine, vă leg de maşină şi vă târâi prin tot Clujul'. Am auzit şi eu"

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), expertul Telekom Sport, a scos la iveală detalii neştiute despre patronul CFR-ului, Nelu Varga, din sursele pe care le are "Procurorul". Dinu dezvăluit că, mai în glumă, mai în serios, Varga le spune oamenilor din club că "dacă nu faceţi va mine, vă leg de maşină şi vă târâi prin tot Clujul".

Dan Petrescu şi conducerea CFR-ului au ajuns la o înţelegere pentru încheierea raporturilor contractuale pe cale amiabilă, prilej cu care, în direct la Sport Report, Cornel Dinu a vorbit despre Nelu Varga, patronul din Gruia. Fostul fotbalist şi antrenor la Dinamo, Cornel Dinu, a spus că din informaţiile pe care le are, fiind un om cu surse în fotbalul românesc, Nelu Varga îi ameninţă, mai în glumă, mai în serios, pe oamenii din birouri.

"E o discrepanţă între autoritatea oamenilor care conduc acolo. De exemplu, este vorba de acest patron, proprietar, vulcan... Am auzit şi eu, probabil e doar o figură de stil, că de multe ori le explică celor din club pe acolo, zice 'dacă nu faceţi ca mine, mai am şi eu cunoştinţe prin Cluj'. Poate cu exagerare, dar se zice că a avut şi expresii de genul 'dacă nu faceţi ca mine, vă leg de maşină şi vă târâi prin tot Clujul'.", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Nelu Varga îl vrea pe Adrian Mutu la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu!

După plecarea lui Petrescu, Nelu Varga a anunţat că se va mişca repede şi va aduce un antrenor la CFR Cluj. Favoritul său e Adrian Mutu, dar e greu de crezut că selecţionerul naţionalei de tineret va lăsa postul de la FRF după ce a calificat naţionala U21 la EURO 2021 şi are posibilitatea să meargă la Jocurile Olimpice. "Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom şti mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj", a spus Varga, în Fanatik.

Afla mai multe despre: cornel dinunelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare