Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, despre ultima decizie controversată luată la FCSB: "Acolo nu există nicio logică. Poate e de la palat"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, despre ultima decizie controversată luată la FCSB: "Acolo nu există nicio logică. Poate e de la palat"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a încercat să găsească o posibilă explicaţie pentru deciziile luate de FCSB în partida cu Poli Iaşi, dar nu a putut găsi, întrucât "acolo nu există nicio logică".

VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2 (Cristea 8, 22, 52 Pasaglia 19, Calcan 71 / Istrate 6, Tănase 58 pen.)

În minutul 28, Cană, Şut, Istrate şi Adrian Petre, care au dus greul în ultimele meciuri, după apariţia cazurilor de COVID-19, au fost schimbaţi cu Miron, Florin Tănase, Sergiu Buş şi Darius Olaru. 

Cornel Dinu a susţinut că patru jucători introduşi pe teren ar fi trebuit să joace încă din primul minut în Copou. În plus, expertul Telekom Sport i-a ironizat pe reprezentanţii FCSB:

"Fac patru schimbări în minutul 28. Aceşti băieţi se pare că au venit de la infirmerie (n.r. - cei intraţi în minutul 28). De ce e nevoie să îi ţin pe bancă şi să îi bag în minutul 28, când pot să intru din secunda unu cu ei? Acolo nu există nicio logică la ceea ce se întâmplă. Nu ştiu de unde e. De la palat poate, de la behăitul de pe deluşorul lui Pandele, din spatele stadionului, dar e un behăit care se transmite şi prin telefon", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Cornel Dinu a comentat şi faza din minutul 22, atunci când oficialul FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins în timp ce vorbea la telefon, înainte de efectuarea celor patru schimbări. 

Afla mai multe despre: cornel dinufcsb 

viewscnt
Articole similare