Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu intervine în conflictul Budescu - Dică: "În faţa unui detector de minciuni se vede nesiguranţa exprimării lui Dică!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu intervine în conflictul Budescu - Dică: "În faţa unui detector de minciuni se vede nesiguranţa exprimării lui Dică!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a comentat în exclusivitate la Telekom Sport, conflictul dintre Constantin Budescu şi Nicolae Dică.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză. Eu n-am păţit nimic, nu ştiu ce a păţit Dică. Sunt supărat, mă simt nerespectat. În această seară m-am simţit folosit. Şi-au făcut treaba cu mine. Nu ştiu de ce am fost schimbat. Nu mi-au spus de ce, mâine o să vorbim probabil. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în această seară. O să le spun şi lor", a declarat Budescu imediat după meci.

Aflat în studioul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu, a comentat conflictul intern de la FCSB. "Mie mi se pare normal. Dacă îl privim cu atenţie, nu sunt psiholog, dar îmi dau seama că în faţa unui detector de minciuni se vede nesiguranţa exprimării lui Dică! Că el minte se justifică într-un fel că era accidentat ceea ce Budescu nu spune absolut deloc asta.

Se vede clar că Dică nu are experienţă la acest nimvel pentru un jucător capricios. Un jucător care îţi inventează cum a făcut-o şi cu Iaşiul şi îţi câştigă meciul. Este foarte simplu cu el. Intri cu el de la început şi în laşi până la sfârşit, ori îl scoţi cu câteva minute dacă dă semneze de epuizare. În niciun caz nu îl scoţi la pauză! L-a scos pe un moment de nervozitate şi cred că a fost o combinaţie din acest punct de vedere, un ordin din tribuna oficială executată la nivelul gazonului", a declarat Dinu.

Afla mai multe despre: fcsbsteauascandaldicabudescucornel dinudiscutiiprobleme 

viewscnt
Articole similare