Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, mirat de un transfer făcut de Dinamo: ”De ce l-au luat?” Ce spune despre plecarea lui Deian Sorescu

EXCLUSIV | Cornel Dinu, mirat de un transfer făcut de Dinamo: ”De ce l-au luat?” Ce spune despre plecarea lui Deian Sorescu

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu este de părere că Dinamo a făcut o afacere foarte bună după ce a reuşit să-l vândă pe Deian Sorescu. În schimb, este mirat un alt transfer făcut de echipa din Ştefan cel Mare.

Dinamo a reuşit să-l vândă pe Deian Sorescu, jucător care dorea încă de la începutul sezonului să plece.

În urma acestui transfer, Dinamo va primi 800.000 de euro de la Rakow Czestochowa - vicecampioana Poloniei - dar suma poate ajunge la un milion de euro, în funcţie de bonusuri.

De ce crede Cornel Dinu că Dinamo a făcut o afacere bună

Cornel Dinu susţine că este o afacere bună pentru Dinamo, deoarece Deian Sorescu este un jucător de nivel mediu, care are unele carenţe.

”Probabil că, din punct de vedere financiar, era nevoie de o astfel de operaţiune, care acoperă pe undeva din marile probleme pe care le are Dinamo.

Era un jucător mediu, după părerea mea avea nişte probleme de concepţionare, de a-şi trata evoluţiile din teren. Daca s-a vândut la suma la care s-a vândut, părerea mea că s-a vândut foarte bine”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Transferul făcut de Dinamo care l-a mirat pe Cornel Dinu

Unul dintre transferurile făcute de Dinamo în această iarnă este cel al portarului Thomas Chesneau. În vârstă de 22 de ani, acesta a fost împrumutat de la Concordia Chiajna, cu opţiune de cumpărare.

Portarul francez a avut însă o singură apariţie la Chiajna în acest sezon, în Cupa României. Cornel Dinu spune că este un transfer pe care nu-l înţelege:

”Important e ce se petrece cu aceşti bani (n.r. din transferul lui Sorescu). Şi mai ales faptul că Dinamo e în continuare în imposibilitatea de a aduce nişte jucători cât de cât bine cotaţi.

Nu m-a surprins, vedeam că a fost adus, dau doar acest exemplu, un portar care a fost rezervă pe la Chiajna, despre care antrenorul lui spunea că este înalt, are bun joc de picioare şi se miscă bine, dar nu spunea dacă prinde mingea. Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?”, a mai spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare