You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, replică pentru Contra: ”L-am crescut, nu văd de ce să mă ia peste picior!” De unde a pornit conflictul

EXCLUSIV | Cornel Dinu, replică pentru Contra: ”L-am crescut, nu văd de ce să mă ia peste picior!” De unde a pornit conflictul

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu i-a dat o nouă replică lui Cosmin Contra, care s-a arătat uşor deranjat de o afirmaţie făcută de ”Procuror”. Înainte de meciul cu Serbia, Dinu a pus la îndoială un eventual rezultat pozitiv.

Cornel Dinu a declarat după egalul cu Muntenegru, scor 0-0, că selecţionerul Cosmin Contra ”poate fi un antrenor bun în continuare, dar acum, cu fotbalul românesc în criză profundă, nu ştiu dacă e capabil să se descurce”. Afirmaţiile l-au deranjat pe Contra, care a spus că naţionala nu este în criză, în condiţiile în care are o singură înfrângere în 10 meciuri.

La rândul său, Cornel Dinu spune că ”s-a simţit luat peste picior” de fostul său elev şi este de părere că selecţionerul n-a avut motive să se supere, deoarece comentariile au fost obiective:

”Eu nu văd de ce l-am supărat pe domnul Contra, pe care l-am crescut, să mă ia peste picior. Eu nu port războaie. Au fost nişte comentarii, ceea ce am spus eu nu trebuie să-l deranjeze pe domnul Contra. Pentru că nu numai că ar trebui să aiba un respect faţa de cel care l-a crescut şi l-a pregătit pentru marele fotbal, dar şi faţă de nişte păreri care au coincis şi cu ale foarte multor analişti în momentele jocurilor de până acum”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinucosmin contraromania 

viewscnt
Articole similare