Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, savuros despre posibilitatea ca Şumudică să lucreze cu Becali: "Mare păcat! Sunt compatibili. Bâlciul deşertăciunilor e nimic!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, savuros despre posibilitatea ca Şumudică să lucreze cu Becali: "Mare păcat! Sunt compatibili. Bâlciul deşertăciunilor e nimic!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (73 de ani), expertul Telekom Sport, a comentat într-o notă amuzantă posibila venire a lui Marius Şumudică (49 de ani) la FCSB. "Procurorul" e de părere că o posibilă colaborare între Gigi Becali şi Marius Şumudică ar fi făcut deliciul presei, care ar fi avut multe subiecte de scris pe această temă.

Cornel Dinu, reacţie savuroasă despre o posibilă colaborare Becali - Şumudică: "Sunt compatibili! Bâlciul deşertăciunilor e nimic!"

Becali l-a vrut pe Marius Şumudică antrenor la FCSB şi îi trimisese chiar un contract tehnicianului, dar în cele din urmă părţile nu s-au înţeles şi s-a ajuns în această postură. În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu a făcut un comentariu savuros la această posibilitate, ca Becali şi Şumudică să lucreze împreună.

"Mare păcat! Pfff, ce aveaţi de scris! Doamne! Presa avea ce să facă, material în fiecare zi. Era... Bâlciul deşertăciunilor e nimic. Sunt compatibili, Gigi cu Şumudică", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Marius Şumudică i-a spus "nu" lui Gigi Becali! Antrenorul a refuzat oferta de la FCSB

Marius Şumudică (49 de ani) a refuzat oferta de la FCSB. Deşi a discutat cu Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, acesta a decis că e mai bine să nu accepte să antreneze FCSB.

Deşi a fost la un pas să bată palma cu Gigi Becali şi să preia FCSB, se pare că după o ultimă discuţie între Şumudică şi omul de afaceri, antrenorul a decis să nu accepte oferta. Părţile nu s-au înţeles asupra componenţei staff-ului lui Marius Şumudică şi nici din punct de vedere al banilor pe care oamenii din staff urmau să-i câştige.

Afla mai multe despre: cornel dinusumudicabecalifcsbpresaexclusiv 

viewscnt
Articole similare