Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra revoluţionează echipa naţională şi e gata să aducă la lot jucătorul pe care toată lumea îl cere!

EXCLUSIV | Cosmin Contra revoluţionează echipa naţională şi e gata să aducă la lot jucătorul pe care toată lumea îl cere!

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a aflat că selecţionerul Cosmin Contra va merge săptămâna viitoare în Italia pentru a-l urmări pe viu pe Adrian Stoian, unul dintre cei doi români care evoluează constant într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

Partida pe care Contra o va urmări este Chievo - Crotone. Echipa antrenată de Walter Zenga a jucat bine în ultima vreme şi are şanse importantă să rămână în prima ligă.

La aceste performanţe a contribuit din plin şi Adrian Stoian (27 ani). Acesta a bifat 30 de meciuri oficiale pentru Crotone în actuala stagiune, marcând două goluri şi oferind patru assist-uri.

Stoian are o singură selecţie la echipa naţională, în 2013, într-o partidă cu Trinidad-Tobago, când a intrat pe teren în ultimele zece minute. 

Până să-l urmărească pe Stoian, Cosmin Contra se va afla la Madrid, unde marţi va juca rolul de expert Telekom Sport pentru Real - Bayern, iar joi pentru Atletico - Arsenal.

Afla mai multe despre: cosmin contraadrian stoiancrotone 

viewscnt
Articole similare